Παρασκευή 9 Μάη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΔΙΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ
ΨΑΞΕ ΑΛΛΟΥ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

ΒΡΙΣΚΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ: «Με τη χορήγηση επιπλέον πληρωμένης εξάμηνης άδειας μητρότητας - όταν αυξάνει τα όρια ηλικίας συνταξιοδότησης έως 5 έτη και μειώνει τις συντάξεις κατά 40% - η κυβέρνηση θέτει σε εφαρμογή το σχέδιο κοροϊδίας των εργαζομένων μητέρων» (το ρεπορτάζ στα ΝΕΑ).

ΤΟΝ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΤΟΥ: «Μιλώντας στην κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ ο κ. Γιώργος Παπανδρέου κατηγόρησε την κυβέρνηση για απιστία σε βάρος των συμφερόντων της χώρας. Πρόσθεσε, μάλιστα, ότι όταν το ΠΑΣΟΚ αναλάβει την εξουσία, θα εξαντλήσει κάθε νομική και πολιτική δυνατότητα για να ανακτήσει το Ελληνικό Δημόσιο τον έλεγχο του ΟΤΕ (ποιες είναι, όμως, αυτές οι νομικές και πολιτικές δυνατότητες;)» (από το κύριο άρθρο στην ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ).

ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ: «Προφανώς και μέτρα πρέπει να παρθούν και ο ανταγωνισμός να λειτουργήσει και η Επιτροπή να κάνει τη δουλιά της κλπ. Ομως το "παιχνίδι" να είμαστε καθαροί έχει χαθεί! Η διεθνής αύξηση των τιμών στα τρόφιμα και το πετρέλαιο, που έχει δύο πλευρές, την πραγματική και την αισχροκερδή, ήρθε και έδεσε με την εκτεταμένη ελληνική αισχροκέρδεια και στους δύο τομείς, πετρέλαια και είδη καθημερινής διατροφής» (ο Π. Παναγιώτου στο ΕΘΝΟΣ).

ΧΡΗΣΙΜΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ: «Η λειτουργία των πανεπιστημίων εξαρτάται πλέον από τα όλο και πιο ιδιαίτερα γούστα ελαχίστων συνδικαλισμένων φοιτητών. Ακραίες ομάδες φοιτητοπατέρων με όλο και πιο παράλογα αιτήματα φρενάρουν την πρόοδο των ιδρυμάτων, υπονομεύουν το μέλλον χιλιάδων φοιτητών που μοχθούν να μάθουν και να προκόψουν» (από το κύριο άρθρο στην ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ).

ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ! «Το εμπόριο ναρκωτικών βασίζεται στην απαγόρευση και μέχρι την άρση της θα είναι πολύ ακριβές οι τιμές» (λογοκριμένη - για να προστατευθεί ο ΣΥΝ/ ΣΥΡΙΖΑ; - η θέση που διατύπωσε ο βουλευτής του Γ. Ψαριανός προχτές / ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ