Σάββατο 17 Μάη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 20
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
«ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ» ΕΤΕ/ΔΕΗ
Προσκλητήριο σε ταξικούς αγώνες

Πρόταση για την άμεση οργάνωση και προγραμματισμό αγωνιστικών - απεργιακών κινητοποιήσεων με στόχο τη διεκδίκηση ουσιαστικών λύσεων στα οξυμένα και χρονίζοντα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι, καταθέτει η «Αγωνιστική Συνεργασία» μέσα από το πρόγραμμα δράσης της στα πλαίσια του 47ου Γενικού Συμβουλίου της Ενωσης Τεχνικών ΔΕΗ, που πραγματοποιείται σήμερα και αύριο.

Στο πρόγραμμα δράσης, η «Αγωνιστική Συνεργασία» παρουσιάζει τις αρνητικές συνέπειες που έχει για τους εργαζόμενους η πολιτική της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ στα ζητήματα των εργασιακών σχέσεων, της ιδιωτικοποίησης της ΔΕΗ και της απελευθέρωσης της αγοράς ενέργειας, του Ασφαλιστικού. Ταυτόχρονα, αναδεικνύει τις τεράστιες ευθύνες της πλειοψηφίας στη ΓΕΝΟΠ - ΠΑΣΚΕ, ΔΑΚΕ και ΣΑΔ (ΣΥΝ) - που στηρίζουν αυτή την πολιτική.

Η «Αγωνιστική Συνεργασία» τονίζει ότι το συνδικαλιστικό κίνημα πρέπει να απεγκλωβιστεί από τα αδιέξοδα της ταξικής συνεργασίας. Να παίξει τον πραγματικό ταξικό του ρόλο. Η επίλυση των προβλημάτων των εργαζομένων προϋποθέτει αντίσταση και ανατροπή της αντιλαϊκής πολιτικής, σημειώνει.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ