Σάββατο 17 Μάη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 18
ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ
ΔΩΣΤΕ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ

-- Οι βουλευτές του ΚΚΕ Σταύρος Σκοπελίτης, Λίλα Καφαντάρη και Βέρα Νικολαΐδου ΕΡΩΤΟΥΝ τον αρμόδιο Υπουργό για τα μέτρα που θα πάρει ώστε να προχωρήσει άμεσα η ασφαλτόστρωση του δρόμου Αγιάσου - Πλωμαρίου, στη Μυτιλήνη.

-- Η βουλευτής του ΚΚΕ Βέρα Νικολαΐδου ΕΡΩΤΑ τον αρμόδιο Υπουργό τι μέτρα θα πάρει για την άμεση επίλυση των σοβαρότατων προβλημάτων που επηρεάζουν την υγεία εργαζομένων και ασθενών του Ακτινολογικού Τμήματος του Π. Γ. Νοσοκομείου Νίκαιας.

-- Οι βουλευτές του ΚΚΕ Νίκος Καραθανασόπουλος, Κώστας Αλυσανδράκης και Μπάμπης Χαραλάμπους ΕΡΩΤΟΥΝ τον αρμόδιο Υπουργό τι θα κάνει για να διοριστεί άμεσα μόνιμο προσωπικό (γιατροί, νοσηλευτές, βοηθητικό και τεχνικό προσωπικό) στο Κέντρο Υγείας Κλειτορίας, του Νομού Αχαΐας, ώστε να λειτουργήσουν πλήρως όλα τα Ιατρεία του Κ.Υ., σύμφωνα με τις ανάγκες.

-- Οι βουλευτές του ΚΚΕ Νίκος Καραθανασόπουλος, Κώστας Αλυσανδράκης, Νίκος Μωραΐτης και Μπάμπης Χαραλάμπους ΕΡΩΤΟΥΝ τον αρμόδιο Υπουργό τι ενέργειες θα κάνει προκειμένου να ανακληθεί η απόφαση της ΔΕΗ ΑΕ για κλείσιμο υποπρακτορείων της σε Πελοπόννησο και Ηπειρο;

-- Οι βουλευτές του ΚΚΕ Γιώργος Μαρίνος και Γιώργος Μαυρίκος ζητούν από τον υπουργό ΠΕΧΩΔΕ να καταθέσει μέσα στις προθεσμίες που ορίζει ο Κανονισμός της Βουλής:

α) Τη μελέτη διάθεσης υγρών και στερεών αποβλήτων (Ν. 157012/23-11-06) και

β) Την πλήρη διαγράμμιση των αποχετευτικών και κτιριακών εγκαταστάσεων.

-- Οι βουλευτές του ΚΚΕ Γιώργος Μαρίνος, Λιάνα Κανέλλη, Γιώργος Μαυρίκος και Εύα Μελά, με αφορμή το δελτίο Τύπου του Εργατικού Κέντρου Φωκίδας, σύμφωνα με το οποίο ο 35χρονος Κώστας Ζωιτός, χειριστής μηχανήματος στην επιχείρηση ιχθυοκαλλιέργειας ΝΗΡΕΑΣ ΑΕ, στη Χιλιαδού της Φωκίδας (Δήμος Ευπαλίου), άφησε την τελευταία του πνοή στις 7/5, από ηλεκτροπληξία, ΕΡΩΤΟΥΝ την αρμόδια Υπουργό, ποια μέτρα θα πάρει για να εξασφαλίζονται όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας και υγιεινής στους χώρους δουλειάς.

-- Οι βουλευτές του ΚΚΕ Τάκης Τσιόγκας, Νίκος Γκατζής και Αχιλλέας Κανταρτζής ΕΡΩΤΟΥΝ τον αρμόδιο Υπουργό, αν είναι στις προθέσεις της Κυβέρνησης να πάρει άμεσα μέτρα για τη δίκαιη και άμεση αποζημίωση των αγροτών στις περιοχές Τυρνάβου - Αγιάς Λάρισας, για το σύνολο της καταστροφής που υπέστησαν.

-- Οι βουλευτές του ΚΚΕ Νίκος Καραθανασόπουλος, Νίκος Μωραΐτης και Μπάμπης Χαραλάμπους, ΕΡΩΤΟΥΝ τον αρμόδιο υπουργό αν θα πάρει μέτρα ώστε να αποζημιωθούν οι πληγέντες αγρότες της Αχαΐας για το σύνολο της ζημιάς στην παραγωγή και το φυτικό κεφάλαιο.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ