Παρασκευή 30 Μάη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Ο «Ρ» ΣΤΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ ΔΟΥΛΙΑΣ

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ: Την πραγματοποίηση 24ωρης απεργίας τη Δευτέρα 2 Ιούνη αποφάσισε ο Σύλλογος της Εθνικής Τράπεζας, απαιτώντας από τη διοίκηση να συμμετέχει στις διαπραγματεύσεις για την Κλαδική Συλλογική Σύμβαση Εργασίας. Οι ταξικές δυνάμεις τόνισαν ότι ο αγώνας πρέπει να κλιμακωθεί και στο πλαίσιο αυτό πρότεινε να γίνουν γενικές συνελεύσεις στους χώρους δουλειάς, να δημιουργηθούν Επιτροπές Αγώνα. Πρόταση που απέρριψε η πλειοψηφία.

ΝΑΟΥΣΑ: Την απόφαση της διοίκησης του ΟΑΕΔ, που προχώρησε χτες στο κλείσιμο του καταστήματός του στη Νάουσα, καταγγέλλουν με ανακοίνωσή τους το Εργατικό Κέντρο Νάουσας και το Σωματείο Εργατών και Εργατριών Κλωστοϋφαντουργίας Νάουσας. Αφορμή για το κλείσιμο του καταστήματος αποτέλεσε η προγραμματισμένη απόφαση διαμαρτυρίας της ΓΣ των εργαζομένων του σωματείου μπροστά στα γραφεία του τοπικού ΟΑΕΔ. Κυβέρνηση και ΟΑΕΔ, αντί να λύσουν τα χρόνια προβλήματα των απολυμένων - ανέργων και να υλοποιήσουν τις υποσχέσεις τους, απαντάνε με λοκ άουτ καταγγέλλει το Εργατικό Κέντρο.

ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΟΑΕΕ: Ξεκίνησε χτες και ολοκληρώνεται σήμερα Παρασκευή το 34ο Εκλογοαπολογιστικό Συνέδριο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συνταξιούχων του Οργανισμού Ασφάλισης Ελεύθερων Επαγγελματιών (ΟΑΕΕ). Το συνέδριο πραγματοποιείται στο ξενοδοχείο «Νοβοτέλ» και τα θέματα που το απασχολούν είναι τα σοβαρά και πολλά προβλήματα των συνταξιούχων. Το συνέδριο της ΠΟΣ-ΟΑΕΕ είναι και η απαρχή της ενοποίησης όλων των κλάδων των συνταξιούχων του ΟΑΕΕ (ΤΕΒΕ, ΤΣΑ, ΤΑΕ), ώστε ενωμένοι να αντιπαλέψουν τα αντισυνταξιουχικά μέτρα της κυβέρνησης.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ