Παρασκευή 6 Ιούνη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 38
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Εκδηλώσεις αντιστασιακών

Εκδρομή της ΠΕΑΕΑ

Τετραήμερη εκδρομή - προσκύνημα σε Βέροια, Πρέσπες, Βίτσι, Καστοριά, Γρεβενά και Σαμαρίνα Περτούλι, διοργανώνουν, από την Παρασκευή 6 έως 8 Ιούνη, τα Κεντρικά της Πανελλήνιας Ενωσης Αγωνιστών Εθνικής Αντίστασης. Η αναχώρηση θα γίνει Παρασκευή 6/6 ώρα 08.00 από Πλ. Κάνιγγος. Την Κυριακή 8/6 θα βρίσκονται στα Γρεβενά προκειμένου να πάρουν μέρος στην εκδήλωση που διοργανώνουν η ΚΟ Δ. Μακεδονίας του ΚΚΕ και τα παραρτήματα της ΠΕΑΕΑ της περιοχής για τα αποκαλυπτήρια της προτομής του Αντιστράτηγου του ΔΣΕ Ν. Θεοχαρόπουλου (Σκοτίδα) στο χωριό Κυπαρίσσι. Δηλώσεις συμμετοχής στα τηλέφωνα: 210.8831.368 και 210.8225.407 και 6977453200

-- Το παράρτημα της ΠΕΑΕΑ Λάρισας καλεί τα μέλη και τους φίλους του, να πάρουν μέρος στην εκδήλωση που διοργανώνουν, την Κυριακή, 8 Ιούνη, στις 11 π.μ., τα παραρτήματα Γρεβενών της ΠΕΑΕΑ και της ΠΕΕΠΠ Γρεβενών για να τιμήσουν τα αποκαλυπτήρια του ανδριάντα του Στρατηγού του ΔΣΕ, Νίκου Θεοχαρόπουλου (ΣΚΟΤΙΔΑΣ). Η αναχώρηση θα γίνει στις 7 π.μ. από πλατεία Εβραίων.

-- Το Παράρτημα της ΠΕΑΕΑ Σταυρούπολης Θεσσαλονίκης διοργανώνει εκδήλωση τιμής στους 101 εκτελεσμένους αγωνιστές από τα στρατεύματα κατοχής, την Κυριακή 8 Ιουνίου στις 7μ.μ. στο προαύλιο του Δημαρχείου Σαυρούπολης.

-- Εκδήλωση μνήμης και τιμής για την «Ταξιαρχία Ιππικού του Γαζή», πραγματοποιείται, την Κυριακή 8 Ιούνη, στις 11 π.μ., στα Λουτρά Καΐτσας στην Καρδίτσα. Η Επιτροπή Πρωτοβουλίας που διοργανώνει την εκδήλωση καλεί τους αγωνιστές και τις αγωνίστριες, καθώς και τις νεότερες γενιές να παρευρεθούν.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ