Τρίτη 10 Ιούνη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 60
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Κ. ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΟΥ
«Σοβαρότητα και υπευθυνότητα»

Ο πρώην ομοσπονδιακός προπονητής μιλάει στον «Ρ» για την Εθνική

Ως τεράστια επιτυχία χαρακτηρίζει ο Κ. Πολυχρονίου μια πρόκριση της Εθνικής στην επόμενη φάση. Ο πρώην ομοσπονδιακός εκλέκτορας μίλησε στον «Ρ», με αφορμή το σημερινό πρώτο αγώνα στην Αυστρία, επισημαίνοντας ότι οι παίχτες πρέπει «να δείξουν μεγάλη σοβαρότητα και υπευθυνότητα, παρουσιάζοντας τον πραγματικό τους εαυτό».

«Επιθυμώ και περιμένω από την Εθνική μια αξιοπρεπή παρουσία. Θεωρώ εκ νέου κατάκτηση του τροπαίου, 2ο θαύμα. Η παρουσία μας στα τελικά, αποτελεί από μόνη της μια σημαντική επιτυχία. Γιατί οι συμμετοχές σε τέτοιες διοργανώσεις είναι που προβάλλουν το ελληνικό ποδόσφαιρο. Νομίζω λοιπόν ότι αυτό που προέχει είναι με τις εμφανίσεις τους οι παίχτες να πιστοποιήσουν ότι το ελληνικό ποδόσφαιρο έχει προοδεύσει. Ενδεχόμενη πρόκριση στην επόμενη φάση θα είναι μια τεράστια επιτυχία. Είναι πολύ δύσκολο αλλά όχι ακατόρθωτο.

Οι διαφορές των αντιπάλων έχουν ελαχιστοποιηθεί. Μπορούμε να κερδίσουμε Σουηδία, Ρωσία, Ισπανία. Το έχουμε ξανακάνει. Βέβαια με τις εμφανίσεις στα δύο τελευταία φιλικά, δε δείξαμε ότι μπορούμε να συζητάμε για κατάκτηση. Ηταν εικόνα που δεν άρεσε σε κανέναν, ούτε και στον προπονητή. Ελπίζω ότι οφείλεται σε χαλαρή αντιμετώπιση των δύο αγώνων. Ενόψει των επισήμων παιχνιδιών ο προπονητής πρέπει να διορθώσει τα λάθη. Και οι παίχτες να δείξουν μεγάλη σοβαρότητα και υπευθυνότητα, παρουσιάζοντας τον πραγματικό τους εαυτό».


Γ.Κ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ