Τετάρτη 11 Ιούνη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΣΕΙΣΜΟΣ 6,5 ΡΙΧΤΕΡ
ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ «ΑΓΙΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ» ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ
Υπήρχε πρόβλημα και πριν το σεισμό!

Περιοδεία κλιμακίου του ΚΚΕ με επικεφαλής τον Αντώνη Σκυλλάκο

Τις σημαντικές καταστροφές που έχει υποστεί το κτίριο του Νοσοκομείου «Αγ. Ανδρέας» στην Πάτρα, διαπίστωσε ο βουλευτής του ΚΚΕ Αντώνης Σκυλλάκος, κατά τη διάρκεια περιοδείας χτες, κλιμακίου του Κόμματος. Οι ζημιές μεγάλες, γεγονός που κάνει ακόμα και τους εργαζόμενους να φοβούνται να μπουν στο κτίριο λόγω των καταστροφών όσο και του επικείμενου μετασεισμού. Χαρακτηριστικό είναι πως από τους 300 ασθενείς που έχει τη δυνατότητα να νοσηλεύσει, προχτές παρέμειναν μόλις 35, ενώ χτες το πρωί ήταν 60.

Αμέσως μετά την περιοδεία στους χώρους του νοσοκομείου, ο Αντ. Σκυλλάκος συναντήθηκε με μέλη της Διοίκησης του νοσοκομείου. Εκεί, ο διοικητής, παραδέχτηκε πως ήδη υπήρχε πρόβλημα στο κτίριο, τονίζοντας μάλιστα πως είχε αναθέσει την υπόθεση στο Πανεπιστήμιο Πατρών. Επίσης, υπογράμμισε πως περιμένει ακόμα δύο εκθέσεις ειδικών από το υπουργείο για να δουν τι πρόκειται να γίνει στο μέλλον. Παράλληλα, άφησε να εννοηθεί πως υπάρχει, μέχρι στιγμής, διχογνωμία των ειδικών που έχουν ελέγξει το κτίριο, στο αν η επικινδυνότητα υπάρχει μόνο σε ό,τι αφορά την τοιχοποιία ή σε όλο τον φέροντα οργανισμό.

Πάντως, ως πρώτη λύση, φέρεται πως εξετάζεται η μεταφορά κάποιων κλινικών στο «409» Νοσοκομείο ή ακόμα και στο Αίγιο, μέχρι να επισκευαστούν οι ζημιές.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ