Πέμπτη 12 Ιούνη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ
ΔΩΣΤΕ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ

-- Οι βουλευτές του ΚΚΕ Αντώνης Σκυλλάκος, Νίκος Γκατζής και Αχιλλέας Κανταρτζής ΕΡΩΤΟΥΝ τον αρμόδιο Υπουργό,τι μέτρα θα πάρει για την επίλυση του προβλήματος της έλλειψης προσωπικού του γραφείου ΟΑΠ/ΔΕΗ Λάρισας.

-- Οι βουλευτές του ΚΚΕ Νίκος Γκατζής, Αχιλλέας Κανταρτζής και Αντώνης Σκυλλάκος ΕΡΩΤΟΥΝ τον αρμόδιο Υπουργό, τι μέτρα σκοπεύει να πάρει ώστε να περιοριστούν οι ρύποι από την υπαίθρια αποθήκευση του Κλινκέρ της ΑΓΕΤ στο Βόλο. Να απαγορευτεί στην εταιρεία ΑΓΕΤ να γίνεται υπαίθρια αποθήκευση του κλινκέρ εωσότου φτιαχτεί αποθήκη «κλειστού τύπου» μέσα σε εύλογο χρονικό διάστημα.

-- Οι βουλευτές του ΚΚΕ Νίκος Μωραΐτης, Γιώργος Μαρίνος και Νίκος Καραθανασόπουλος ΕΡΩΤΟΥΝ τον αρμόδιο Υπουργό,τι άμεσα μέτρα θα πάρει η κυβέρνηση για την πλήρη επάνδρωση του Κέντρου Υγείας Ναυπάκτου με το απαραίτητο ιατρικό και παραϊατρικό προσωπικό, και τον εξοπλισμό του με τα απαραίτητα μηχανήματα;

-- Οι βουλευτές του ΚΚΕ Γιώργος Μαυρίκος, Γιάννης Πρωτούλης, Σοφία Καλαντίδου και Νίκος Καραθανασόπουλος ΕΡΩΤΟΥΝ την αρμόδια υπουργό, τι προτίθεται να κάνει ώστε να αναγνωριστεί ο χρόνος της προϋπηρεσίας των σχολικών φυλάκων και ως συνταξιοδοτικός και το όποιο κόστος να καλυφθεί από τον κρατικό προϋπολογισμό.

-- Οι βουλευτές του ΚΚΕ Γιώργος Μαυρίκος, Εύα Μελά και Γιάννης Πρωτούλης ΕΡΩΤΟΥΝ τον αρμόδιο Υπουργό ποια άμεσα μέτρα θα πάρει για την κάλυψη των ελλείψεων σε προσωπικό και ειδικότητες γιατρών, στο πολυιατρείο του ΙΚΑ στη Ν. Φιλαδέλφεια, προκειμένου να λειτουργήσει ομαλά.

-- Οι βουλευτές του ΚΚΕ Αχιλλέας Κανταρτζής, Αντώνης Σκυλλάκος και Νίκος Γκατζής ΕΡΩΤΟΥΝ τον αρμόδιο Υπουργό, τι προτίθεται να κάνει, ώστε να χρηματοδοτηθεί ο Δήμος Πινδαίων στο νομό Τρικάλων για την προμήθεια απορριμματοφόρου οχήματος.

-- Οι βουλευτές του ΚΚΕ Γιάννης Ζιώγας και Σοφία Καλαντίδου ΕΡΩΤΟΥΝ τον αρμόδιο Υπουργό, αν προτίθεται η κυβέρνηση να λύσει άμεσα όλα τα προβλήματα του Κέντρου Υγείας Ζαγκλιβερίου Νομού Θεσσαλονίκης.

Οι βουλευτές του ΚΚΕ Γιώργος Μαρίνος, Νίκος Γκατζής και Γιάννης Γκιόκας ΕΡΩΤΟΥΝ τον αρμόδιο Υπουργό τι μέτρα θα πάρει ώστε να αποζημιωθούν οι παραγωγοί κερασιού στο νομό Εύβοιας στο 100% της ζημιάς και να αναπληρωθεί η απώλεια του εισοδήματος.

-- Οι βουλευτές του ΚΚΕ Γιώργος Μαρίνος, Γιάννης Γκιόκας και Μπάμπης Χαραλάμπους ΕΡΩΤΟΥΝ τον αρμόδιο Υπουργό τι μέτρα προτίθεται να πάρει η κυβέρνηση για την κάλυψη των κενών στις μονάδες Υγείας της περιοχής Οινοφύτων - Σχηματαρίου - Θήβας και την αντιμετώπιση των σοβαρών ελλείψεων σε ιατρικό νοσηλευτικό, διοικητικό προσωπικό αλλά και ιατρικό εξοπλισμό. Τι μέτρα προτίθεται να πάρει για την άμεση επίλυση του προβλήματος της αιμοδοσίας στο νοσοκομείο της Θήβας.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
ΑΤΙΤΛΟ (2009-04-16 00:00:00.0)
ΑΤΙΤΛΟ (2008-10-16 00:00:00.0)
ΑΤΙΤΛΟ (2008-10-04 00:00:00.0)
ΑΤΙΤΛΟ (2008-09-16 00:00:00.0)
ΑΤΙΤΛΟ (2008-08-28 00:00:00.0)
ΑΤΙΤΛΟ (2008-08-01 00:00:00.0)

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ