Τετάρτη 18 Ιούνη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ
Μαζικά αύριο σε 45 πόλεις

Στις 7 μ.μ. στην πλατεία Ομόνοιας στην Αθήνα και την ίδια ώρα στο Αγαλμα Βενιζέλου της Θεσσαλονίκης. Πικετοφορίες το απόγευμα σε δεκάδες ακόμα πόλεις και μεγάλους δήμους σε όλη τη χώρα

Η αφίσα για την αυριανή συγκέντρωση της Αθήνας
Η αφίσα για την αυριανή συγκέντρωση της Αθήνας
Χιλιάδες εργάτες, νέες και νέοι, αυτοαπασχολούμενοι και συνταξιούχοι θα βρεθούν αύριο στις συγκεντρώσεις που διοργανώνει το ΠΑΜΕ σε 45 πόλεις, έχοντας στο στόχαστρο την πολιτική της ακρίβειας, με κεντρικό αίτημα την υπογραφή ικανοποιητικών κλαδικών συμβάσεων. Εκτός από τις συγκεντρώσεις, θα γίνουν και δεκάδες ακόμα πικετοφορίες σε διάφορες περιοχές και μεγάλους δήμους της χώρας.

Η κεντρική συγκέντρωση θα γίνει στην Αθήνα στις 7 μ.μ., στην πλατεία Ομόνοιας. Οι προσυγκεντρώσεις έχουν οριστεί για τις 6.30 μ.μ. στα εξής σημεία:

  • Πλατεία Κάνιγγος: Συνδικάτα και εργαζόμενοι Δημόσιου και Ιδιωτικού τομέα, ΟΤΑ, πρώην ΔΕΚΟ, Χρηματοπιστωτικού συστήματος, Μεταφορών.
  • Προπύλαια: Εργαζόμενοι και μαζικοί φορείς όλων των συνοικιών, εκπαιδευτικοί, Σύλλογοι φοιτητών ΑΕΙ και ΤΕΙ.

Στη Θεσσαλονίκη, η συγκέντρωση του ΠΑΜΕ ορίστηκε για τις 7 μ.μ. στο Αγαλμα Βενιζέλου. Στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου, που δόθηκε χτες, ο Θανάσης Βαρδαλής, μέλος της Εκτελεστικής Γραμματείας του ΠΑΜΕ, αναφέρθηκε στην πολύμορφη δράση που ξεδιπλώθηκε το προηγούμενο διάστημα με πικετοφορίες στις συνοικίες, περιοδείες στους εργασιακούς χώρους και συζητήσεις στους τόπους κατοικίας. Σημείωσε την ανάγκη, μαζικά οι εργαζόμενοι να δυναμώσουν τον αγώνα και μαζί με το ταξικό συνδικαλιστικό κίνημα να κλιμακώσουν την πάλη ενάντια στην πολιτική της ακρίβειας, ενάντια στην πολιτική που καθηλώνει μισθούς, μεροκάματα και συντάξεις, απογειώνοντας τα κέρδη της πλουτοκρατίας.

Στον Πειραιά, η τοπική Γραμματεία του ΠΑΜΕ διοργανώνει αύριο πικετοφορίες σε όλους τους δήμους. Ανάλογη δραστηριότητα προγραμματίζουν οι ταξικές δυνάμεις και σε δήμους της Αττικής, όπου επίσης προγραμματίζονται μαζικές πικετοφορίες.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
Πλούσια δραστηριότητα συνδικάτων και στην Αττική (2017-09-02 00:00:00.0)
Ετοιμασίες και στη Βόρεια Ελλάδα (2012-09-22 00:00:00.0)
Σήμερα το συλλαλητήριο της ΚΝΕ στην Αθήνα (2012-02-02 00:00:00.0)
Συνεχίζονται οι πικετοφορίες (2009-07-21 00:00:00.0)
Κινητοποιήσεις για την Κοινωνική Ασφάλιση (2006-06-11 00:00:00.0)

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ