Τρίτη 24 Ιούνη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 22
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
ΕΝΩΣΗ ΑΛΟΥΜΙΝΟ-ΒΙΟΤΕΧΝΩΝ ΑΘΗΝΑΣ
Στις κάλπες το επόμενο διήμερο

Με τις εκλογές που θα διεξαχθούν στα γραφεία του σωματείου αύριο Τετάρτη και την Πέμπτη, 25 και 26 του Ιούνη, ολοκληρώνεται η διαδικασία των αρχαιρεσιών για εκλογή νέας διοίκησης στην Ενωση Αλουμινο-Βιοτεχνών Αθήνας, η οποία πραγματοποίησε τη γενική εκλογοαπολογιστική της συνέλευση πριν από λίγες μέρες.

Στόχος της απερχόμενης διοίκησης είναι η όσο το δυνατόν μεγαλύτερη συμμετοχή στις εκλογές για την ενδυνάμωση του σωματείου που έχει αγωνιστική στάση απέναντι στα προβλήματα του κλάδου. Στην ανακοίνωσή της, η διοίκηση της Ενωσης επισημαίνει ότι το Ασφαλιστικό, το φορολογικό και οι συνεχείς ανατιμήσεις των πρώτων υλών είναι ζητήματα που απαιτούν συνεχείς και δυναμικές παρεμβάσεις σε συντονισμό και με τους άλλους βιοτέχνες.

Μεταξύ άλλων διεκδικεί σύνταξη στα 60 για τους άντρες και στα 55 για τις γυναίκες, Βαρέα και Ανθυγιεινά, κατάργηση της διαδοχικής ασφάλισης, δίκαιο φορολογικό σύστημα χωρίς συνάφειες, βιοτεχνικά πάρκα, να μη δημιουργηθεί το Μητρώο Κατασκευαστικών Επιχειρήσεων, κρατικό έλεγχο στις αυξήσεις των πρώτων υλών.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ