Τρίτη 24 Ιούνη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 19
ΔΙΕΘΝΗ
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Σήμερα η εκδήλωση αλληλεγγύης στην Κούβα

Εκδήλωση ενάντια στην ιμπεριαλιστική περικύκλωση της Κούβας και με αίτημα την άμεση αποφυλάκιση των 5 Κουβανών αγωνιστών που κρατούνται φυλακισμένοι στις ΗΠΑ, διοργανώνουν σήμερα, Τρίτη 24 Ιούνη, στις 7.30 μ.μ. στο Αγαλμα του Βενιζέλου, η Κομματική Οργάνωση Θεσσαλονίκης του KKE, οι Οργανώσεις Θεσσαλονίκης της ΚΝΕ και ο Ελληνοκουβανικός Σύνδεσμος Φιλίας και Αλληλεγγύης Θεσσαλονίκης.

Με ανακοίνωσή της η ΚΟΘ του ΚΚΕ θυμίζει ότι για περισσότερα από 40 χρόνια, αντικουβανικές ομάδες που δρουν ελεύθερα στο Μαϊάμι έχουν σχεδιάσει και θέσει σε εφαρμογή αμέτρητες επιθετικές ενέργειες ενάντια στην Κούβα και όσους τάσσονται υπέρ της ομαλοποίησης των σχέσεων ΗΠΑ - Κούβας, με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους πάνω από 3.000 Κουβανοί. Και προσθέτει ότι «οι προσπάθειες για παραπέρα αποσταθεροποίηση συνεχίζονται με τις ευλογίες και την υποστήριξη των κυβερνήσεων των ΗΠΑ».

Η ΚΟΘ του ΚΚΕ καλεί τους εργαζόμενους, τη νεολαία, όλο τον ελληνικό λαό να συνεχίσει και να δυναμώσει την αλληλεγγύη του στο Νησί της Επανάστασης. Να στηρίξει το δικαίωμα και την προσπάθεια ενός λαού να αποφασίζει ποιον δρόμο ανάπτυξης θέλει να ακολουθήσει.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ