Πέμπτη 26 Ιούνη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 1
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Αγώνας για ΖΩΗ ΟΛΟΚΛΗΡΗ και όχι με δόσεις

Συγκέντρωση σήμερα της ΚΟΑ του ΚΚΕ και των Οργανώσεων της ΚΝΕ στις 7.30 μ.μ. στο Σύνταγμα. Συγκέντρωση της ΚΝΕ και στη Θεσσαλονίκη στις 7.30 μ.μ. στο Αγαλμα Βενιζέλου

  • Οι αιτίες που γεννούν την τοξικοεξάρτηση είναι βαθιά ταξικές. Δεν είναι ελεύθερη επιλογή κανενός ο δρόμος της σιωπής, της υποταγής, του θανάτου. Το σύστημα καλλιεργεί τη μοιρολατρία, την αντίληψη της περιστροφής της ζωής ενός νέου γύρω από την αναζήτηση ουσιών, τη σκέψη ότι δεν μπορεί ν' αλλάξει τη ζωή του.
  • ΚΚΕ: Δράση για ζωή με δικαιώματα στη δουλειά, στη μόρφωση, στον πολιτισμό, στον αθλητισμό, σε συνδυασμό με την πάλη για ανατροπή των αιτιών που οδηγούν στη χρήση ναρκωτικών. Ολοκληρωμένες δομές πρόληψης - θεραπείας - επανένταξης με δημόσιο δωρεάν χαρακτήρα, για οριστική απεμπλοκή από την εξάρτηση και όχι συντήρηση με υποκατάστατα.
  • ΚΝΕ: Δεν αποδεχόμαστε το διαχωρισμό των ναρκωτικών σε «σκληρά» και «μαλακά», εναντιωνόμαστε σε όλα τα ναρκωτικά, γιατί δεν μπορούν να διαχωριστούν σε «σκληρές» και «μαλακές» και οι αιτίες που οδηγούν ένα νέο στη χρήση. Ο αγώνας για μια ζωή χωρίς εξαρτήσεις και ουσίες είναι σταθερός προσανατολισμός της δράσης μας όλο το χρόνο.
  • ΠΑΜΕ: Ο αγώνας κατά των ναρκωτικών αποτελεί πλευρά της ταξικής πάλης. Είναι μάχη ανάμεσα στην εργατική και στην αστική τάξη για το ποιος θα κερδίσει τους εργαζόμενους και τους νέους. Είναι πρόβλημα κοινωνικό.

ΣΕΛ.  6   -   7

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ