Τετάρτη 2 Ιούλη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 13
ΝΕΟΛΑΙΑ
Απλώς αποκαλύπτονται...

Οταν πρόκειται για παντός είδους διαφημίσεις, για εμπορικές δραστηριότητες, για τις φιέστες των διαφόρων ΜΚΟ, είναι πρόθυμοι να υποκλιθούν. Αλλά όταν πρόκειται για το Φεστιβάλ της ΚΝΕ, για την πλατιά προπαγάνδιση των θέσεων του ΚΚΕ και γενικότερα για την αφύπνιση του λαού και της νεολαίας, τότε ...«παθαίνουν αναφυλαξία» και προσπαθούν είτε με δήθεν ευγενικές προφάσεις, είτε εντελώς ανερυθρίαστα, να του βάλουν εμπόδια.

Ο λόγος για ορισμένες δημοτικές αρχές, που είναι πρόθυμες να εφαρμόσουν με κάθε τρόπο την κυβερνητική πολιτική και γι' αυτό ακριβώς, η καθάρια φωνή του ΚΚΕ και της ΚΝΕ, που τους αποκαλύπτει στο λαό, τους ...χαλάει τη σούπα.

Σ' αυτό το πλαίσιο, στη Ν. Σμύρνη, την προηγούμενη βδομάδα, η τοπική ηγεσία του ΣΥΝ φρόντισε να κατέβει το πανό που καλούσε στην προφεστιβαλική εκδήλωση του ΚΚΕ και της ΚΝΕ, ενώ στο Περιστέρι η δημοτική αρχή αρνήθηκε να παραχωρήσει στο ΚΚΕ και την ΚΝΕ το χώρο που ζητούσαν για τη διεξαγωγή της εκδήλωσης του Φεστιβάλ. Είναι γνωστό, βέβαια, ότι αυτές οι ενέργειες δεν μπορούν να σταματήσουν τους κομμουνιστές. Απλώς αποκαλύπτουν ποιος ενοχλείται από πού...


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ