Τετάρτη 2 Ιούλη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Οι Νικαιώτες αγωνίζονται και διεκδικούν

Σε συγκέντρωση σήμερα στην πλατεία Δαβάκη, ώρα 8 μ.μ., καλεί η «Δημοκρατική Ενότητα»

Με στόχο την οργάνωση της πάλης του λαού της Νίκαιας ενάντια στην αντιλαϊκή πολιτική, που μετατρέπει τους δήμους σε φορομπηχτικό, αντιλαϊκό μηχανισμό και για να προστεθούν νέες κατακτήσεις σε αυτές που ήδη έχουν αποσπάσει οι Νικαιώτες, η αγωνιστική παράταξη «Δημοκρατική Ενότητα» διοργανώνει σήμερα συγκέντρωση, στις 8 μ.μ., στη πλατεία Δαβάκη.

Η «Δημοκρατική Ενότητα», στην οποία οι Νικαιώτες έχουν εμπιστευτεί τη διοίκηση του δήμου τους, στο κάλεσμα που απευθύνει στο λαό ξεκαθαρίζει ότι «ο Δήμος Νίκαιας δε θα γίνει ο "Προκρούστης" των λαϊκών αναγκών. Πρόγραμμά μας οι ανάγκες του λαού, της νεολαίας, της πόλης, των εργαζομένων του δήμου. Οπλο μας η οργάνωση της δράσης μας, οι μαζικές διεκδικήσεις, ο προσανατολισμός μας, οι πρώτες νίκες που έχουμε πετύχει».

Αναδεικνύοντας την ανάγκη ο λαός της πόλης, οι εργατικές λαϊκές οικογένειες να βγουν στο προσκήνιο, αναφέρει τις νέες αντιδραστικές αλλαγές που προετοιμάζουν ΝΔ, ΠΑΣΟΚ με βάση τις κατευθύνσεις της Ευρωπαϊκής Ενωσης και με τη συναίνεση της ΚΕΔΚΕ σε βάρος της ΤΑ με τον «Καποδίστρια 2». Καλεί το λαό να διεκδικήσει νέες κατακτήσεις, όπως διπλασιασμό των εσόδων της ΤΑ από τον κρατικό προϋπολογισμό, απόδοση των παρακρατηθέντων στο δήμο, νομοθετική ρύθμιση για τα οικονομικά του, μονιμοποίηση όλων των εργαζομένων του δήμου και κάλυψη των μισθών τους από την κυβέρνηση. Χρηματοδότηση του δήμου για έργα υποδομής για σχολεία, ελεύθερους χώρους, απομάκρυνση των κεραιών κινητής τηλεφωνίας.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ