Τετάρτη 2 Ιούλη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΔΗΜΟΣ Ν. ΣΜΥΡΝΗΣ
Αντι-ΚΚΕ επίδειξη

Το αντι-ΚΚΕ μένος της δημοτικής αρχής της Νέας Σμύρνης, που πρόσκειται στο ΣΥΝ/ΣΥΡΙΖΑ, εκδηλώθηκε τη φορά αυτή ενάντια στο πανό του ΚΚΕ και της ΚΝΕ που προπαγάνδιζε την προφεστιβαλική εκδήλωση της πόλης.

Οι Κομματικές Οργανώσεις Βάσης Νέας Σμύρνης και Π. Φαλήρου του ΚΚΕ και οι Οργανώσεις Βάσης της ΚΝΕ καταγγέλλουν στο λαό και στη νεολαία της Νέας Σμύρνης την τοπική ηγεσία του ΣΥΝ, η οποία, σε επίδειξη των «δημοκρατικών» της ορίων, κατέβασε το κεντρικό πανό του ΚΚΕ και της ΚΝΕ, που καλούσε τη νεολαία και το λαό να συμμετάσχουν στην προφεστιβαλική εκδήλωση στο Αλσος, η οποία ήταν αφιερωμένη στα 90 χρόνια από την ίδρυση του ΚΚΕ και στα 40 χρόνια της ΚΝΕ. Μάλιστα, στην ίδια θέση τοποθετήθηκε πανό του ΣΥΝ προφανώς ως υπογραφή των ενόχων.

«Είναι προφανές, τονίζεται στην καταγγελία, ότι η δράση των κομμουνιστών, που σταθερά αποκαλύπτουν την αντιλαϊκή πολιτική που εφαρμόζει η δημοτική αρχή, τους έχει τρομοκρατήσει. Η πλατιά απήχηση των ανακοινώσεων των Κομματικών Οργανώσεων του ΚΚΕ για τα τροφεία και τις κεραίες, που με σαφήνεια και με αληθινά επιχειρήματα ανέδειξαν τη διγλωσσία, την υποκρισία και το φαρισαϊσμό του ΣΥΝ/ΣΥΡΙΖΑ, τους έχει προκαλέσει εκνευρισμό».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ