Παρασκευή 4 Ιούλη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΠΑΜΕ
Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η οικονομική εξόρμηση

Ο αριθμός 36427 της κλήρωσης του Λαϊκού λαχείου της 1ης Ιούλη είναι ο τυχερός της λαχειοφόρου

Με την κλήρωση του πρώτου αριθμού του Λαϊκού λαχείου της Τρίτης 1 Ιούλη, ολοκληρώθηκε με επιτυχία η λαχειοφόρος για την οικονομική ενίσχυση του ΠΑΜΕ. Ο αριθμός που κερδίζει είναι ο 36427 και ανήκει σε εργαζόμενο από την περιοχή της Αθήνας. Οπως υπογραμμίζει η Εκτελεστική Γραμματεία, «το ότι πιάστηκε το πλάνο που είχε καθοριστεί, δείχνει και με αυτό τον τρόπο την εμπιστοσύνη των εργαζομένων στις δυνάμεις του ΠΑΜΕ, στην ταξική αντίληψη στο συνδικαλιστικό κίνημα, κόντρα στον κυβερνητικό και εργοδοτικό συνδικαλισμό.

Οι δυνάμεις του ΠΑΜΕ ήρθαν σε επαφή με χιλιάδες εργαζόμενους, ενίσχυσαν τους δεσμούς των σωματείων μαζί τους. Μέσα και από αυτή τη διαδικασία έγινε σοβαρή προσπάθεια στην οργάνωσή τους στα συνδικάτα και ιδιαίτερα σε χώρους που δουλεύουν νέοι εργαζόμενοι με συμβάσεις ορισμένου χρόνου και όλες τις άθλιες μορφές απασχόλησης. Ηταν συγκινητική η συμβολή συναδέλφων ανέργων που από το απαράδεκτο επίδομα ανεργίας προσέφεραν ό,τι ήταν δυνατόν. Αυτό βέβαια δημιουργεί παράλληλα μεγάλες ευθύνες για τη συνέχιση της πάλης ενάντια στην εργοδοσία, ενάντια στην αντιλαϊκή πολιτική».

Το ΠΑΜΕ ευχαριστεί «όλους τους εργαζόμενους, τους νεολαίους, τους μετανάστες, τους συνταξιούχους για τη συμβολή τους στην οικονομική ενίσχυση, που είναι απαραίτητος όρος για τη συνέχιση της πρωτοπόρας και πολύμορφης δράσης του για τα συμφέροντα της εργατικής τάξης». Ευχαριστεί ακόμη «τα στελέχη και τα ΔΣ των σωματείων, των Ομοσπονδιών, των Εργατικών κέντρων που πρωτοστάτησαν και σε αυτή τη μάχη».

«Το ότι τελείωσε με επιτυχία η οικονομική εξόρμηση για την ενίσχυση του ΠΑΜΕ δε σημαίνει ότι σταματάμε εδώ. Οι απαιτήσεις της ταξικής πάλης είναι τεράστιες και γι' αυτό συνεχίζουμε την οικονομική ενίσχυση του ΠΑΜΕ από τα συνδικάτα, τους εργαζόμενους, κάθε μέρα, όπως μέχρι σήμερα κάναμε», καταλήγει η ανακοίνωση.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ