Κυριακή 6 Ιούλη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 28
ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Πολύμορφες δραστηριότητες των ΚΟ του ΚΚΕ

Πολύμορφες δραστηριότητες, εκδηλώσεις, περιοδείες, ομιλίες, συναντήσεις στελεχών οργανώνουν σε όλη τη χώρα οι Κομματικές Οργανώσεις του ΚΚΕ. Για τις επόμενες ημέρες έχουν προγραμματιστεί:

-- Αύριο Δευτέρα 7 Ιούλη ο Γ. Μαυρίκος, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και βουλευτής, στις 10 π.μ. θα περιοδεύσει στο 1ο Νοσοκομείο ΙΚΑ-ΕΤΑΜ Αθήνας «Η ΠΕΝΤΕΛΗ».

-- Την Τρίτη 8 Ιούλη η Διαμάντω Μανωλάκου, βουλευτής του ΚΚΕ, στις 10.30 π.μ. θα περιοδεύσει στη λαϊκή αγορά της Πηγάδας.

-- Την Τετάρτη 9 Ιούλη ο Σπύρος Χαλβατζής, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και βουλευτής, στις 10 π.μ. θα επισκεφθεί το Ογκολογικό Νοσοκομείο ΙΚΑ-ΕΤΑΜ Αθήνας «ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ» στου Γκύζη.

-- Η Αχτίδα Μεταφορών της ΚΟΑ και οι Κομματικές Οργανώσεις στην ΕΘΕΛ θα πραγματοποιήσουν τις παρακάτω περιοδείες σε αμαξοστάσια της ΕΘΕΛ, με θέμα «Για την οργάνωση της πάλης των εργαζομένων ενάντια στην ακρίβεια»:

  • Αύριο Δευτέρα 7 Ιούλη, στις 9.30 π.μ., στο αμαξοστάσιο Ανθούσας. Θα μιλήσει ο Δήμος Κουμπούρης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.
  • Την Παρασκευή 11 Ιούλη, στις 9.30 π.μ., στο αμαξοστάσιο Ελληνικού. Θα μιλήσει ο Γιώργος Μαυρίκος, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και βουλευτής του Κόμματος.
Στην υπόλοιπη Ελλάδα

-- Στο Μοναστηράκι του Δήμου Ανακτορίου (Αιτωλοακαρνανία) στην κεντρική πλατεία σήμερα Κυριακή 6 Ιούλη στις 11 π.μ. θα μιλήσει ο βουλευτής του ΚΚΕ Νίκος Μωραΐτης.

-- Στην Πτολεμαΐδα την Τετάρτη 9 Ιούλη στις 8 μ.μ., στο αμφιθέατρο του Εμπορικού Επιμελητηρίου (απέναντι από το υδραγωγείο), οργανώνεται εκδήλωση με θέμα «Οι θέσεις του ΚΚΕ για την Υγεία και η πρότασή μας για τη βελτίωση των υπηρεσιών υγείας στην Εορδαία» με κεντρικό ομιλητή τον Αντώνη Τσάκωνα, μέλος του Γραφείου της Επιτροπής Περιοχής Δυτικής Μακεδονίας.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ