Κυριακή 6 Ιούλη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 28
ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Αύριο η κηδεία του Γρηγόρη Πετρόπουλου

Το στερνό «αντίο» θα πουν αύριο Δευτέρα σύντροφοι, συναγωνιστές και συνοδοιπόροι του στους αντιιμπεριαλιστικούς αγώνες, στον ακούραστο εργάτη και ανυποχώρητο μαχητή του φιλειρηνικού κινήματος, Γρηγόρη Πετρόπουλο, οργανωτικό γραμματέα της ΕΕΔΥΕ, που πέθανε την Παρασκευή σε ηλικία 55 ετών στον «Ευαγγελισμό», μετά από σύντομη και σκληρή μάχη με το θάνατο. Η νεκρώσιμη ακολουθία θα ψαλεί στις 5 μ.μ. στον Αϊ- Γιώργη Καρέα, ενώ η ταφή θα γίνει στο Νεκροταφείο της Καισαριανής.

Η ΕΕΔΥΕ σε ανακοίνωσή της τονίζει ότι «ο θάνατος του Γρηγόρη Πετρόπουλου αποτελεί σημαντική απώλεια για το φιλειρηνικό, αντιιμπεριαλιστικό, αντιπολεμικό κίνημα, στο οποίο συμμετείχε ενεργά και με όλες του τις δυνάμεις για τρεις δεκαετίες και πλέον από τις γραμμές της ΕΕΔΥΕ».

Η ΚΕ του ΚΚΕ με ανακοίνωσή της εκφράζει τα συλλυπητήριά της στην οικογένεια του Γρηγόρη Πετρόπουλου. «Βαθιά θλίψη μας προκάλεσε η είδηση του θανάτου του σ. Γρηγόρη Πετρόπουλου, στελέχους του ΚΚΕ και του αντιιμπεριαλιστικού κινήματος για την ειρήνη», τονίζεται.

Παράκληση της οικογένειας είναι αντί στεφάνων τα χρήματα να δοθούν στο ΚΚΕ, την ΕΕΔΥΕ και στη Θεραπευτική Κοινότητα «Νόστος».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ