Τρίτη 8 Ιούλη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 25
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Εκδηλώσεις στους Δελφούς

Αρχισε (4/7) στο Ευρωπαϊκό Πολιτιστικό Κέντρο Δελφών το συμπόσιο «Πολιτισμός και Περιβάλλον», που συνοδεύεται και με καλλιτεχνικές εκδηλώσεις. Στις 4/7 το Εθνικό Θέατρο παρουσίασε την παράσταση «ΒΑΤΡΑ-Χ» του Αριστοφάνη, σε σκηνοθεσία Δημήτρη Λιγνάδη (η επίσημη πρεμιέρα θα δοθεί στις 11, 12/7 στην Επίδαυρο), και στις 6/7 δόθηκε συναυλία του συγκροτήματος «Απόδραση», με την Ελλη Πασπαλά.

Χθες άρχισαν και θα συνεχιστούν μέχρι τις 12/7 Θεατρικά Εργαστήρια και Σεμινάρια για νέους δημιουργούς και σπουδαστές, που πραγματοποιούνται σε συνεργασία με τη ΓΓ Νέας Γενιάς. Στις 11/7 (9.30 μ.μ.) θα παρουσιαστεί η παράσταση «Ιφιγένεια», από το Κέντρο Θεατρικής Πρακτικής Gardzienice, σε σκηνοθεσία Wlodzimiewrz Staniewski.

Στις 12/7 (8.30 μ.μ.) θα εγκαινιαστεί η έκθεση του Antoine Mayo (Αντώνης Μαλλιαράκης ) με τίτλο «Α. Mayo, Ενας Ελληνας στο Παρίσι», σε επιμέλεια Εφης Ανδρεάδη. Θα προηγηθεί (6.30 μ.μ.) ημερίδα με θέμα «Μεταπολεμική γενιά Ελλήνων καλλιτεχνών στο Παρίσι», με συμμετοχή Ελλήνων και Γάλλων εικαστικών.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ