Τρίτη 8 Ιούλη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 1
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Να υποστούν ΠΑΝΩΛΕΘΡΙΑ ΝΔ - ΠΑΣΟΚ Να ενισχυθεί η αντίθεση στην ΕΕ

Τη Διακήρυξη της ΚΕ του ΚΚΕ για τις ευρωεκλογές παρουσίασε χτες η Αλέκα Παπαρήγα

  • Οι θέσεις που προβάλλει το ΚΚΕ μπορούν να συνενώσουν εκείνες τις δυνάμεις, που υποστηρίζουν την ανυπακοή, την απειθαρχία και την αντίθεση στην πολιτική της Ευρωπαϊκής Ενωσης, με βάση τα συμφέροντά τους και με βάση την εμπειρία τους. Μπορούν να ψηφίσουν το ΚΚΕ και εκείνοι που δε συμφωνούν σε όλα μαζί μας.
  • Η Νέα Δημοκρατία και το ΠΑΣΟΚ να υποστούν πανωλεθρία για το σύνολο της πολιτικής που ακολούθησαν στην Ελλάδα και για τη στάση τους στην Ευρωπαϊκή Ενωση. Να δοθεί το μήνυμα ότι εργατοϋπάλληλοι, φτωχή αγροτιά, αυτοαπασχολούμενοι, όλοι αυτοί είναι αποφασισμένοι να εκκινήσουν μια νέα πορεία για αλλαγή και ανατροπή.
  • Η μάχη των ευρωεκλογών μπορεί να γίνει σταθμός για την ανασύνταξη ενός ισχυρού ενωτικού λαϊκού κινήματος. Η ισχυροποίηση του ΚΚΕ μπορεί να γίνει εφαλτήριο κατά της δικομματικής εναλλαγής, αλλά σημαίνει και αφύπνιση και ετοιμότητα του λαού να αντιμετωπίσει και όλα τα σενάρια κυβερνήσεων αντιλαϊκής συνεργασίας.
  • Με μεγαλύτερη δύναμη μπορούμε να πάμε πιο μακριά για ριζική αλλαγή. Για μια Ελλάδα αυτοδύναμη, της διεθνούς συνεργασίας με βάση το αμοιβαίο όφελος, μακριά και σε αντίθεση από τις δεσμεύσεις, τις απειλές και τους εκβιασμούς της Ευρωπαϊκής Ενωσης. Η επόμενη μέρα να επιταχύνει ριζοσπαστικές αλλαγές στην Ελλάδα, να υπάρχουν περισσότερα ρήγματα στην Ευρώπη.

ΣΕΛ.  6  -  8

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ