Τρίτη 8 Ιούλη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 9
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Πολύμορφες δραστηριότητες των ΚΟ του ΚΚΕ

Πολύμορφες δραστηριότητες, εκδηλώσεις, περιοδείες, ομιλίες, συναντήσεις στελεχών οργανώνουν σε όλη τη χώρα οι Κομματικές Οργανώσεις του ΚΚΕ. Για τις επόμενες μέρες έχουν προγραμματιστεί:

-- Σήμερα Τρίτη 8 Ιούλη η Διαμάντω Μανωλάκου, βουλευτής του ΚΚΕ, στις 10.30 π.μ. θα περιοδεύσει στη λαϊκή αγορά της Πηγάδας του Πειραιά.

-- Αύριο Τετάρτη 9 Ιούλη ο Σπύρος Χαλβατζής, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και βουλευτής, στις 10 π.μ. θα επισκεφθεί το Ογκολογικό Νοσοκομείο ΙΚΑ - ΕΤΑΜ Αθήνας «ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ» στου Γκύζη.

-- Την Πέμπτη 10 Ιούλη η Εύα Μελά, βουλευτής του ΚΚΕ, στις 7.30 μ.μ. θα περιοδεύσει στις γειτονιές του Ταύρου, όπου υπάρχει το πρόβλημα της καύσης καλωδίων.

-- Την Παρασκευή 11 Ιούλη, στις 9.30 π.μ., στο αμαξοστάσιο της ΕΘΕΛ του Ελληνικού θα μιλήσει ο Γιώργος Μαυρίκος, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και βουλευτής του Κόμματος, με θέμα «Για την οργάνωση της πάλης των εργαζομένων ενάντια στην ακρίβεια».

Στην υπόλοιπη Ελλάδα

-- Στη Θεσσαλονίκη σήμερα Τρίτη 8 Ιούλη, η Σοφία Καλαντίδου βουλευτής του ΚΚΕ στις 11 π.μ. θα περιοδεύσει στο Προνοιακό Ιδρυμα «Αγ. Παντελεήμονας».

-- Στην Πτολεμαΐδα αύριο Τετάρτη 9 Ιούλη στις 8 μ.μ., στο αμφιθέατρο του Εμπορικού Επιμελητηρίου (απέναντι από το υδραγωγείο), οργανώνεται εκδήλωση με θέμα «Οι θέσεις του ΚΚΕ για την Υγεία και η πρότασή μας για τη βελτίωση των υπηρεσιών Υγείας στην Εορδαία», με κεντρικό ομιλητή τον Αντώνη Τσάκωνα, μέλος του Γραφείου της Επιτροπής Περιοχής Δυτικής Μακεδονίας.

-- Περιοδεία στο νομό Σερρών πραγματοποιεί σήμερα Τετάρτη 9 Ιούλη, ο Γιώργος Μαυρίκος, μέλος της ΚΕ, βουλευτής του ΚΚΕ.

  • Στις 10 π.μ., θα περιοδεύσει στο εργοτάξιο της ΑΤΤΙΚΑΤ στο Στρυμονικό.
  • Στις 11 π.μ., θα δώσει συνέντευξη Τύπου στην αίθουσα της ΔΕΠΚΑ με θέμα τις πολιτικές εξελίξεις.
  • Στις 12 μ., θα περιοδεύσει στο νοσοκομείο Σερρών.
  • Στις 6.30 μ.μ. θα περιοδεύσει στο εργοστάσιο της ΦΙΜΠΡΑΝ στη Νιγρίτα.
  • Στις 9 μ.μ. θα μιλήσει σε πολιτική συγκέντρωση στην πλατεία της Νιγρίτας στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για τα 90χρονα του ΚΚΕ.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ