Τρίτη 8 Ιούλη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 30
ΜΕΣΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ
Δεσμώτες... ..

Σκηνή από την ταινία «Δεσμοί διαστροφής»
Σκηνή από την ταινία «Δεσμοί διαστροφής»

Καμία ταινία δεν ξεχωρίζει στο σημερινό πρόγραμμα των τηλεοπτικών σταθμών. Ισως ενδιαφέρον παρουσιάζει μόνο η ταινία «Δεσμοί διαστροφής», λόγω της σκηνοθεσίας του Χάρολντ Μπέκερ και τις ερμηνείες της Νικόλ Κίντμαν και του Αλεκ Μπάλντουιν.

To θρίλερ μυστηρίου, λοιπόν, «Δεσμοί διαστροφής» θα μεταδώσει απόψε στις 24.00 η ΕΤ-1. Ενα ζευγάρι, η Τρέισι και ο Αντι θέλουν να κάνουν παιδιά. Ετσι αποφασίζουν να ανακαινίσουν ένα παλιό σπίτι στα προάστια της Βοστόνης, όμως καθώς τα χρήματα λιγοστεύουν, αποφασίζουν να νοικιάσουν στον γοητευτικό χειρουργό Τζεντ ένα διαμέρισμα στον πάνω όροφο του σπιτιού. Οταν η Τρέισι οδηγείται στο χειρουργείο με κάποιο γυναικολογικό πρόβλημα, ο Τζεντ τη χειρουργεί και της ανακοινώνει ότι δε θα μπορέσει να κάνει παιδιά... Παίζουν: Αλεκ Μπάλντουιν, Νικόλ Κίντμαν, Γκουίνεθ Πάλτροου, Μπιλ Πούλμαν, Αν Μπάνκροφτ.

  • «Empire». Περιπέτεια, σε σκηνοθεσία Φρανκ Ρέγιες. Ο Φράνκο είναι ένας νεαρός και χαρισματικός Λατίνος, μέλος συμμορίας στο Νότιο Μπρονξ. Κύρια ασχολία του είναι το εμπόριο ναρκωτικών, ώσπου γνωρίζει ένα χρηματιστή στη Γουόλ Στριτ. Αποφασίζει να αλλάξει ζωή και να δοκιμάσει την τύχη του στο χρηματιστήριο, όπου σύντομα διαπιστώνει ότι ο κόσμος των χρηματοοικονομικών μπορεί να γίνει ακόμη πιο επικίνδυνος από τον πόλεμο των συμμοριών. Παίζουν: Τζον Λεγκουιζάμο, Ιζαμπέλα Ροσελίνι, Ντενίς Ρίτσαρντς, Νέστρο Σεράνο, Κάρλος Λεόν (ALTER, 21.00).
  • «Φιλικός επισκέπτης». Κωμωδία - γουέστερν, σε σκηνοθεσία Βίνσεντ Μακ Εβιτι. Ο Τεξανός καουμπόη Λίνκολν εργάζεται σε μια φυτεία πατάτας στο νησί Καουάι. Η δουλειές δεν πηγαίνουν καλά. Ετσι ο Λίνκολν αποφασίζει να βοηθήσει τη χήρα ιδιοκτήτρια να μετατρέψει τη φυτεία της σε ένα επιτυχημένο ράντσο βοδιών. Εκτός από τις δυσκολίες έχει να αντιμετωπίσει και τις μηχανορραφίες του πονηρού τοπικού εμπόρου. Πρωταγωνιστούν οι Τζέιμς Γκάρνερ, Βέρα Μάιλς, Ρόμπερτ Καλπ, Ερι Σέα, Ελίζαμπεθ Σμιθ, Μάνου Τίπου (ΕΤ-3, 24.00).

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ