Σάββατο 12 Ιούλη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 25
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Μετά τον Σίλβα... ο Γκάμπριελ

Παίχτης του Παναθηναϊκού είναι - ουσιαστικά - από χτες ο Ζιλμπέρτο Σίλβα. Οι εκπρόσωποι της ΠΑΕ ήρθαν σε συμφωνία με τους ομολόγους τους από την πλευρά του παίχτη. Και αργότερα η Αρσεναλ έστειλε με φαξ υπογεγραμμένη τη συναίνεσή της (συμβόλαιο) στη μεταγραφή. Το ουσιαστικό σκέλος λοιπόν περαιώθηκε και απομένει η τυπική ολοκλήρωση, η οποία είναι θέμα χρόνου και διαδικαστικών εκκρεμοτήτων. Την ίδια ώρα ο Βραζιλιάνος μπακ Γκάμπριελ, της Φλουμινένσε, έστειλε υπογεγραμμένο το συμβόλαιό του. Αυτό που απομένει είναι να ρυθμιστούν διαδικαστικές λεπτομέρειες με την (πρώην) ομάδα του.

  • Με πρόστιμο τιμωρήθηκε η ΠΑΕ ΑΕΚ σχετικά με τα σχόλια των Ντέμη Νικολαΐδη και Τάκη Κανελλόπουλου εναντίον του Βασίλη Γκαγκάτση. Η ΠΑΕ ΑΕΚ θα κληθεί να καταβάλει στην ΕΠΟ πρόστιμο ύψους 40.000 ευρώ για τις δυσμενείς κρίσεις του προέδρου και του αντιπροέδρου της Ενωσης. Επίσης, απορρίφθηκε η καταγγελία της ΠΑΕ ΑΕΚ κατά της ΠΑΕ Ολυμπιακός και του προέδρου της, Σωκράτη Κόκκαλη, για όσα ανέφερε ο τελευταίος περί κόμπλεξ του ομολόγου του της «Ενωσης.
  • Στην αποστολή του ΠΑΟΚ στο Ντούρφερθ της Ολλανδίας βρίσκεται από το μεσημέρι της Παρασκευής ο Βραζιλιάνος αμυντικός Μάρκο Αντόνιο Ελίας Σάντος, ο οποίος θα παραχωρηθεί για ένα χρόνο δανεικός στην ομάδα της Θεσσαλονίκης.
  • Ο Ηρακλής ανακοίνωσε την απόκτηση του 19χρονου διεθνή Κύπριου μεσοεπιθετικού Φειδία Παναγιώτου, ο οποίος προέρχεται από την ομάδα του Ολυμπιακού Λευκωσίας.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ