Παρασκευή 18 Ιούλη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Πολύμορφες δραστηριότητες των ΚΟ του ΚΚΕ

Πολύμορφες δραστηριότητες, εκδηλώσεις, περιοδείες, ομιλίες, συναντήσεις στελεχών οργανώνουν σε όλη τη χώρα οι Κομματικές Οργανώσεις του ΚΚΕ. Για τις επόμενες μέρες έχουν προγραμματιστεί:

-- Σήμερα Παρασκευή στις 8 μ.μ. η ΚΟΒ Αυλώνος διοργανώνει σύσκεψη στο Αυλωνάρι για τον «Καποδίστρια Β» με ομιλητή τον Γ. Τζαβάρα, μέλος του Γραφείου της ΝΕ Εύβοιας.

-- Σήμερα Παρασκευή στις 8.30 μ.μ. στην Μακρακώμη διοργανώνεται σύσκεψη για τον «Καποδίστρια Β» με ομιλητή τον Λ. Ψαρογιάννη, μέλος της ΝΕ Φθιώτιδας.

-- Σήμερα Παρασκευή συγκέντρωση με θέμα «Πολιτικές εξελίξεις και η πρόταση του ΚΚΕ» θα πραγματοποιηθεί στις 8.30 μ.μ. στη Ν. Φώκαια Χαλκιδικής. Θα μιλήσει ο Γιάννης Ζιώγας, βουλευτής του ΚΚΕ.

-- Αύριο Σάββατο στις 8.30 μ.μ. στον Αγιο Σεραφείμ σε σύσκεψη για τον «Καποδίστρια Β» θα μιλήσει ο Κ. Μπασδέκης, γραμματέας της ΝΕ Φθιώτιδας.

-- Αύριο Σάββατο η ΚΟ Νέας Περάμου του ΚΚΕ διοργανώνει συγκέντρωση στις 8 μ.μ. στα γραφεία της με θέμα τις θέσεις του Κόμματος για την ΕΕ. Θα μιλήσει ο Χρ. Κολοβός, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Αύριο Σάββατο η ΚΟ Οινοφύτων του ΚΚΕ διοργανώνει συγκέντρωση στην πλατεία Δηλεσίου, στις 8 μ.μ.. Θα μιλήσει ο βουλευτής του Κόμματος Γ. Γκιόκας και ο Λ. Παυλόπουλος, στέλεχος του Κόμματος.

-- Την Κυριακή 20/7 πολιτική συγκέντρωση πραγματοποιεί η ΝΕ Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ στο Μεσολόγγι στις 9 μ.μ. στην κεντρική πλατεία της πόλης, με ομιλητή τον βουλευτή του ΚΚΕ Νίκο Μωραΐτη.

--Την Κυριακή 20/7 η ΝΕ Κέρκυρας του ΚΚΕ πραγματοποιεί πολιτική συγκέντρωση στον Ποταμό της Λευκκίμης στις 8.30 μ.μ.με ομιλήτρια την Λουίζα Ράζου, μέλος της Γραμματείας της ΚΕ του ΚΚΕ και Γραμματέα της Επιτροπής Περιοχής ΒΔ Ελλάδας του ΚΚΕ.

-- Τη Δευτέρα 21/7, στις 10.30 π.μ., ο βουλευτής του ΚΚΕ Γ. Μαυρίκος θα περιοδεύσει στα Ελληνικά Αμυντικά Συστήματα Μάνδρας, όπου θα έχει συζήτηση με τη διεύθυνση για το θέμα της ανανέωσης των συμβάσεων των εργαζομένων.

-- Τη Δευτέρα 21/7 στις 9 μ.μ. η ΚΟΒ Νέας Αρτάκης διοργανώνει συγκέντρωση στο δημαρχείο με ομιλήτρια τη Σοφία Ντούρου, μέλος του Γραφείου της ΕΠ Ανατολικής Στερεάς - Εύβοιας.

-- Την Τετάρτη 23/7 η ΝΕ Φθιώτιδας του ΚΚΕ διοργανώνει εκδήλωση για την αντισεισμική θωράκιση, στις 8.30 μ.μ., στην κεντρική πλατεία της Αταλάντης. Θα μιλήσει ο Σταύρος Τάσσος, σεισμολόγος - ερευνητής του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου Αστεροσκοπείου Αθηνών και ο Τ. Χρονάς, μέλος του Γραφείου της ΕΠ Ανατολικής Στερεάς - Εύβοιας.

-- Την Τετάρτη 23/7 η ΚΟ Μεγάρων του ΚΚΕ διοργανώνει συγκέντρωση όπου θα παρουσιαστούν οι θέσεις του ΚΚΕ για την ΕΕ, στις 8.30 μ.μ., στην πλατεία Λυτάρα. Θα μιλήσει ο Γ. Γκιόκας, βουλευτής του ΚΚΕ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ