Παρασκευή 18 Ιούλη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τριήμερο εκδηλώσεων για τον Χαρίλαο Φλωράκη

Τριήμερο εκδηλώσεων προς τιμήν του Χαρίλαου Φλωράκη διοργανώνει ο Δήμος Ιτάμου, το ΤΔ Ραχούλας και η Ενωση Αγραφιώτικων Χωριών Καρδίτσας, το τριήμερο 18, 19 και 20 Ιούλη.

Σήμερα Παρασκευή 18 Ιούλη, στο Καλλίθηρο Καρδίτσας, προγραμματίζονται, ώρα 8.30 μμ, χαιρετισμοί και πολιτική ομιλία από τον Αστέρη Χαλάτση, εκπαιδευτικό, μέλος της Περιοχής Θεσσαλίας του ΚΚΕ. θα ακολουθήσει συναυλία με «Κλέφτικα και Αντάρτικα».

Αύριο Σάββατο 19/7/08 στις 8.30 μμ, θα γίνουν εγκαίνια έκθεσης για τον Χ. Φλωράκη στο Πνευματικό Κέντρο και προβολή βίντεο. Θα ακολουθήσει συναυλία.

Την Κυριακή 20/7/08, στο Παλιοζογλώπι (Αϊ-Λια), ώρα 10 το πρωί, στο μνήμα του Χ. Φλωράκη, μετά το καλωσόρισμα από τον πρόεδρο του ΤΔ Ραχούλας Φώτη Κοτσαρίδη, θα ακολουθήσουν χαιρετισμοί από το δήμαρχο Ιτάμου και πρόεδρο της Ενωσης Αγραφιώτικων Χωριών Βασίλη Τσαντήλα, από τον Βασίλη Φυτσιλή εκ μέρους της ΠΕΑΕΑ και ομιλία από τον εκπαιδευτικό Γ. Ντολκέρα για τον Χ. Φλωράκη. θα ακολουθήσει χορωδία και επίσκεψη στο υπό αποπεράτωση Μουσείο Φλωράκη.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ