Τετάρτη 23 Ιούλη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Αίτημα για κλήση σε ακρόαση στελεχών της ΖΗΜΕΝΣ ΕΛΛΑΣ

Να κληθούν σε ακρόαση από την Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής τα στελέχη της ΖΗΜΕΝΣ Μ. Χριστοφοράκος, Ρ. Φίσσερ και Ελ. Ελευθεράκης, ζητά με επιστολή της προς τον πρόεδρο της Επιτροπής, Απ. Σταύρου, η βουλευτής του ΚΚΕ και μέλος της Επιτροπής Λιάνα Κανέλλη.

Η επιστολή της έχει ως εξής: «Τα φαινόμενα σήψης, διαφθοράς και διαπλοκής που αναδεικνύονται καθημερινά από την υπόθεση ΖΗΜΕΝΣ και αναπτύσσονται σε συνθήκες του αχαλίνωτου ανταγωνισμού για το κέρδος και την κατάκτηση των αγορών, επιβάλλουν τη σε βάθος διερεύνηση της υπόθεσης και σχετικά με τις παραπάνω πλευρές.

Κατόπιν των ανωτέρων, παρακαλώ όπως, σύμφωνα με τα άρθρα 41Απαρ. 4 και 43Α παρ. 4 του Κανονισμού της Βουλής, κληθούν σε ακρόαση από την Επιτροπή μας, το συντομότερο δυνατόν οι κ.α. α) Μιχάλης Χριστοφοράκος, πρώην Γενικός Διευθυντής της ΖΗΜΕΝΣ ΕΛΛΑΣ, β) Ρούντολφ Φίσσερ, Γενικός Διευθυντής και γ) Ελευθέριος Ελευθεράκης, Διευθύνων Σύμβουλος, αντιστοίχως της ΖΗΜΕΝΣ ΕΛΛΑΣ».

Το ίδιο αίτημα κατέθεσαν με επιστολές τους προς τον Πρόεδρο της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής, οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, του ΣΥΡΙΖΑ κι του ΛΑΟΣ, μέλη της εν λόγω επιτροπής.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ