Τρίτη 5 Αυγούστου 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 21
24ωρο
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

Φωτ.

Ο ανάπηρος πολέμου - αντιστασιακός Θ. ΠΕΡΡΕΑΣ, της ΕΑΜικής Εθνικής Αντίστασης, με τα «Μύρια Πάθη και τα Ακριβά Πλούτη της Γης» με βαθιά θλίψη για το «φευγιό» του αξέχαστου συντρόφου ΝΙΚΟΥ ΚΑΡΑΝΤΗΝΟΥ, «που μας έλειψε τόσο πολύ, και με τα βαθιά συλλυπητήρια στο γιο του Χάρη, τιμώντας τα 90χρονα του ΚΚΕ και κρατώντας μέσα μας - 65 χρόνια - εκείνον τον ΕΠΟΝΙΤΗ», προσφέρει στην ακριβή μνήμη του Νίκου τριάντα (30) ευρώ - από το υστέρημά του - στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Πετραλώνων.

* * *

Φωτ.

Με βαθιά θλίψη για τον πρόωρο θάνατο του ένθερμου συν/στή του Κινήματος Ειρήνης στην ΕΕΔΥΕ, σ. Γρηγόρη ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΥ, ο παλαίμαχος αγωνιστής και ανάπηρος της ΕΑΜικής Εθνικής Αντίστασης και της Ειρήνης Θ. ΠΕΡΡΕΑΣ εκφράζει τα βαθιά του συλλυπητήρια στην οικογένειά του και στην αξέχαστη μνήμη του Γρηγόρη. Προσφέρει από το υστέρημά του δεκαπέντε (15) ευρώ στο ΚΚΕ και τριάντα πέντε (35) ευρώ στην ΕΕΔΥΕ, μέσω ΚΟΒ Πετραλώνων.

* * *

Φωτ.

Στις 2/8/2008 έφυγε από κοντά μας, ύστερα από τρίμηνη μάχη με την επάρατη νόσο, ο ΑΝΤΡΕΑΣ ΠΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ. Λάτρης του ποδοσφαίρου, πάντα φίθλαθλος και ενάντιος του εμπορευματοποιημένου αθλητισμού, με όλα τα επακόλουθα του ντόπινγκ, του χουλιγκανισμού και της επαγγελματοποίησης. Στη μνήμη του, αντί για στεφάνι, προσφέρουν 100 ευρώ στην Κομματική Οργάνωση Πειραιά του ΚΚΕ ο γαμπρός του Δημήτρης Κυζίλης και η εγγονή του Κατερίνα Κυζίλη.




Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ