Τετάρτη 13 Αυγούστου 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 22
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Ωρα... Ευρώπης

Με αποκλειστικό σκοπό να βάλουν από σήμερα τις βάσεις πρόκρισης στους ομίλους της διοργάνωσης, Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός συμμετέχουν στους πρώτους αγώνες του Γ` γύρου στο Τσάμπιονς Λιγκ.

ΑΝΟΡΘΩΣΗ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Με προσοχή και αισιοδοξία

Με αισιοδοξία για ένα αποτέλεσμα - πρόκρισης είναι στην Κύπρο όπου (21:00 ΝΟΒΑ ΣΠΟΡΤ1) αντιμετωπίζει την Ανόρθωση για τον 3ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ. Σύμφωνα με τον τεχνικό των πρωταθλητών, Ερνέστο Βαλβέρδε, η ομάδα είναι έτοιμοι προκειμένου να βάλει από σήμερα τις βάσεις για το στόχο της που είναι η πρόκριση στους ομίλους. Ωστόσο, επισήμανε ότι για να συμβεί αυτό χρειάζεται προσοχή αφού, όπως δήλωσε, η Ανόρθωση είναι αξιόλογος αντίπαλος.

ΣΠΑΡΤΑ ΠΡΑΓΑΣ - ΠΑΟ: Να διευκολύνει την αποστολή

Με στόχο την κατάκτηση του αποτελέσματος που θα του δώσει τη δυνατότητα να διεκδικήσει σε 15 μέρες στο ΟΑΚΑ την πρόκριση στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, σήμερα το βράδυ παίζει κόντρα στη Σπάρτα (21.45 ΝΟΒΑ ΣΠΟΡΤ 6) το ματς της χρονιάς όπως χαρακτηρίζεται από τη διοίκηση του συλλόγου, καθώς η είσοδος στους ομίλους αποτελεί πρωταρχικό στόχο για τους «πράσινους». Με τον Ροντρίγκο Σόουζα αναμένεται να ξεκινήσει στην επίθεση ο Χεν Τεν Κάτε, όπως έδειξε στην προπόνηση, ενώ σίγουρη θα πρέπει να θεωρείται η συμμετοχή των Νίκη και Σαλπιγγίδη. Μια θέση παίζεται ανάμεσα στους Ιβανσιτς και Καραγκούνη.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ