Τρίτη 19 Αυγούστου 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 19
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Μουσικές συναντήσεις

Φίλιππος Πλιάτσικας
Φίλιππος Πλιάτσικας
Ο αγαπημένος τραγουδοποιός και η εξαιρετική ερμηνεύτρια συναντιούνται αυτό το καλοκαίρι, για μία σειρά ξεχωριστών συναυλιών, γεμάτων από τραγούδια που όλοι έχουμε αγαπήσει! Την Παρασκευή 22 Αυγούστου ο Παντελής Θαλασσινός και η Γιώτα Νέγκα εμφανίζονται στο χωριό Λουτρά στην Τήνο, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ του Δήμου Εξωμβούργου «Τήνος 2008». Ωρα έναρξης: 21:00. Τιμή εισόδου: 18 ευρώ.

Ο Παντελής Θαλασσινός διαλέγει αγαπημένα τραγούδια από την προσωπική του δισκογραφία, δοκιμάζει καινούρια, ακυκλοφόρητα τραγούδια για πρώτη φορά στη σκηνή αλλά επιλέγει και τραγούδια άλλων δημιουργών που αγαπά καθώς και παλαιότερα λαϊκά και παραδοσιακά.

Η Γιώτα Νέγκα, μία από τις σημαντικότερες νέες ερμηνεύτριες, που έχει αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις με την ερμηνεία της στους δίσκους αλλά και στις ζωντανές εμφανίσεις σπουδαίων δημιουργών, χρωματίζει μοναδικά με τη φωνή της κάθε τραγούδι που ερμηνεύει.

Ο Παντελής Θαλασσινός και η Γιώτα Νέγκα ερμηνεύουν σπουδαία τραγούδια, ακολουθώντας πάντοτε τη διάθεση της βραδιάς, σε ένα μουσικό πρόγραμμα που διακρίνεται για την επικοινωνιακή του διάθεση.

Μαζί με τον Παντελή Θαλασσινό και τη Γιώτα Νέγκα, οι μουσικοί: Σταύρος Αλεξόπουλος (τύμπανα-κρουστά), Δημήτρης Γκίνης (ακορντεόν), Πάνος Δημητρακόπουλος (κανονάκι), Γιάννης Πλαγιαννάκος (μπάσο), Μαρκέλος Πούπαλος (ούτι-λαούτο-κιθάρα), Σταμάτης Πούπαλος (βιολί), Μανώλης Στάθης (μπουζούκι-σάζι-τζουράς).

  • Και αυτό το καλοκαίρι ο Φίλιππος Πλιάτσικας περιοδεύει για να μας ταξιδέψει στις μεγάλες στιγμές της δισκογραφίας του, απ' το '90 μέχρι σήμερα και απ' την εποχή των Πυξ Λαξ μέχρι τα προσωπικά του άλμπουμ. Το «Μοναξιά μου όλα» ή το «Επαψες αγάπη να θυμίζεις» και «Οι παλιές αγάπες πάνε στον παράδεισο» θα σμίξουν με τα νεότερα «Τι δεν έμαθε ο θεός», το «Πες κάτι» αλλά και τα πολυτραγουδισμένα πλέον από το «ΟΜΝΙΑ», «Αν θα μπορούσα τον κόσμο να άλλαζα» ή το «Ποιος έχει λόγο στην αγάπη». Στις συναυλίες συμμετέχουν οι ταλαντούχοι νέοι καλλιτέχνες ΜC Yinka, Joanna Drigo και Λαμπρινή Καρακώστα. Στις 27 Αυγούστου θα βρίσκεται στο Πατίχειο θέατρο της Λάρνακας.

Παντελής Θαλασσινός - Γιώτα Νέγκα
Παντελής Θαλασσινός - Γιώτα Νέγκα

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ