Τρίτη 19 Αυγούστου 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΔΙΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ
ΑΡΧΑΙΟ ΠΝΕΥΜΑ ΑΘΑΝΑΤΟ

ΕΝΑ ΜΑΝΓΚΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ: «Ο Τζαμαϊκανός έτρεξε τα 100 μέτρα στον εξωπραγματικό χρόνο των 9,69 δευτερολέπτων, χωρίς τροχάδην στα τελευταία μέτρα. Φυσικά πήρε το χρυσό μετάλλιο (...) "Με πολλά φρούτα και λαχανικά ως βάση της διατροφής του, έφτιαξα τον γιο μου πρωταγωνιστή" μονολογούσε ο πατέρας του» (το ρεπορτάζ στην ΗΜΕΡΗΣΙΑ).

ΚΑΙ «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΨΥΧΗ»: «"Σοκαρισμένη και έκπληκτη" δήλωσε η Φανή Χαλκιά. Κι εμείς το ίδιο (...). Για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νέοι παραθέτουμε αυτούσια τα όσα είπε η Ελληνίδα ολυμπιονίκης μετά τη μεγάλη επιτυχία της στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004: "Οι Ελληνες είμαστε γεννημένοι πρώτοι. Τα υπόλοιπα είναι για τους δεύτερους. Το αποδεικνύουμε εδώ και χιλιάδες χρόνια σε όλον τον κόσμο. Το έχουμε στα κύτταρά μας και είναι το μεγαλύτερο δώρο. Είναι κρίμα να το αμφισβητούμε. Οταν υπάρχει ελληνική ψυχή και πίστη στο Θεό μπορείς να κατακτήσεις την κορυφή του κόσμου"» (η υπενθύμιση στο ΕΘΝΟΣ).

ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΕΣ: «Η περίπτωση των συνολικά 16 Ελλήνων αθλητών που έχουν βρεθεί θετικοί στη χρήση αναβολικών στα πλαίσια της ολυμπιακής προετοιμασίας - αριθμός που αποτελεί ένα θλιβερό παγκόσμιο ρεκόρ - είναι προφανές πως έχει ευρύτερες διαστάσεις. Και μόνο ότι όλοι τους βρέθηκαν να έχουν χρησιμοποιήσει την ίδια παράνομη ουσία, την περίφημη Μ3, παραπέμπει στην ύπαρξη κυκλώματος που τους την προμήθευε. Θα αποτελεί κουκούλωμα της υπόθεσης αν δεν αποκαλυφθεί ποιοι συμμετείχαν. Γιατί είναι φανερό πως πρόκειται για άτομα με κύρος και επιρροή στον ελληνικό αθλητισμό ενδεχομένως και με επίσημες θέσεις από την πολιτεία» (από το κύριο άρθρο στα ΝΕΑ).

ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΚΟΤΙΝΟ ΠΑΛΕΥΟΥΝ: «Η συμμετοχή στους Ολυμπιακούς δε γίνεται μόνο για το μετάλλιο, το στεφάνι του νικητή και τη δόξα. Γίνεται για τα τεράστια υλικά ανταλλάγματα» (από το κύριο άρθρο στην ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ