Σάββατο 23 Αυγούστου 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΔΙΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ
ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΕΡΔΟΣ

ΟΙ ΑΝΑΞΙΟΠΑΘΟΥΝΤΕΣ: «η επεξεργασία των φορολογικών δηλώσεων που υπέβαλαν το 2007 τα νομικά πρόσωπα αποκαλύπτει ότι έξι στις 10 επιχειρήσεις ή το 63% έχουν φορολογητέα κέρδη μέχρι 10.000 ευρώ (!) δηλαδή κάτω από το αφορολόγητο όριο 12.000 ευρώ των μισθωτών και συνταξιούχων» (το ρεπορτάζ στην ΗΜΕΡΗΣΙΑ)

ΤΟ ΠΑΖΑΡΙ: «αρχίζει το μεγάλο παζάρι του υπουργού Ανάπτυξης Χρ. Φώλια με τους επιχειρηματίες σε μια απέλπιδα προσπάθεια της κυβέρνησης να συγκρατήσει το επερχόμενο φθινοπωρινό κύμα ανατιμήσεων και την έξαρση της λαϊκής δυσαρέσκειας» (το ρεπορτάζ στο ΕΘΝΟΣ)

Η ΜΕΤΑΚΥΛΗΣΗ: «στον ωμό εκβιασμό ότι θα ακριβύνουν ακόμη περισσότερο τις ήδη τσουχτερές τιμές σε βασικά καταναλωτικά προϊόντα και υπηρεσίες αν η κυβέρνηση αποτολμήσει να βάλει "φορολογικό χέρι" στα εισοδήματά τους, προχώρησαν χτες εκπρόσωποι συνδικαλιστικών φορέων των μικρομεσαίων επαγγελματιών και εμπόρων» (το ρεπορτάζ στην ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ)

Ο ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ: «ο στόχος του ΠΑΣΟΚ είναι να αναδειχτεί αξιόπιστη δύναμη με ένα πρόγραμμα ελκυστικό στη μεσαία τάξη. "Θα δώσουμε μεγάλη έμφαση στην αξιοπιστία αυτών που εξαγγέλλουμε. Αν υπερθεματίζεις σε υποσχέσεις, τρομάζεις τους ψηφοφόρους, ιδίως των μεσαίων εισοδημάτων οι οποίοι αναζητούν λύσεις εφικτές, αποτελεσματικές και κοστολογημένες" παρατηρεί συνεργάτης του κ. Παπανδρέου» (το ρεπορτάζ στο ΒΗΜΑ)


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ