Σάββατο 30 Αυγούστου 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΔΙΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ
ΥΠΟ-ΓΡΑΜΜΙΣΕΙΣ
Σύμμαχοι - σύμμαχοι

«Εμείς μπορούμε να επιβιώσουμε και χωρίς το ΝΑΤΟ, το ΝΑΤΟ μπορεί χωρίς εμάς; Είναι περίεργο τι θα πετύχει το ΝΑΤΟ στο Αφγανιστάν χωρίς τη Ρωσία, αλλά και σε άλλα θέματα που συνεργαζόμαστε» (δήλωση του Ρώσου πρέσβη στην Αθήνα / ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ).

Αλλά κρατάνε και μια γάτα

«Η Ρωσία πραγματοποίησε χτες δοκιμή πυραύλου τύπου Topol ικανού να διαπεράσει συστήματα αντιπυραυλικής άμυνας μεταδίδουν τα ρωσικά πρακτορεία ειδήσεων (...) όπως δήλωσε ο εκπρόσωπος των στρατηγικών δυνάμεων Αλεξάντρ Βοβκ πρόκειται για δοκιμή ρουτίνας βαλλιστικού διηπειρωτικού πυραύλου» (το ρεπορτάζ στη ΧΩΡΑ).

Ποιος παίζει με το φιτίλι;

«Επιασαν στα πράσα Βούλγαρους κατασκόπους να φωτογραφίζουν στρατόπεδα και μονάδες ασφαλείας στον Εβρο (...) υπηρετούν σε βάση της Βουλγαρίας στην οποία επίσημα εδρεύει αμερικανική στρατιωτική αποστολή και που στην ουσία έχει μετατραπεί σε επιχειρησιακή εγκατάσταση των ΗΠΑ για τον έλεγχο της περιοχής της Θράκης και της δυτικής ακτής της Μαύρης θάλασσας» (το ρεπορτάζ στην ΑΥΡΙΑΝΗ).

Απλά πράγματα

«"Γιατί να αναζητήσει κανείς περίπλοκες συμβιβαστικές λύσεις στις εθνοτικές συγκρούσεις; Είναι ευκολότερο να οπλίζεις τη μια πλευρά και να τη σπρώχνεις στη δολοφονία της άλλης" είπε ο πρώην πρόεδρος» (από τις δηλώσεις Πούτιν στο CNN/το ΒΗΜΑ).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ