Σάββατο 6 Σεπτέμβρη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΝΕΟΛΑΙΑ
Οι εκδηλώσεις του Σαββατοκύριακου

Συνεχίζονται σε όλη τη χώρα οι εκδηλώσεις του Φεστιβάλ. Συγκεκριμένα:

Σήμερα Σάββατο

Μέγαρα, 8 μ.μ., στην πλατεία Λυτάρα, με θέμα: «Εργαζόμενη νεολαία», θα μιλήσει η Σίσσυ Χοροζάνη, μέλος του ΚΣ της ΚΝΕ.

Πύργος Ηλείας, 8 μ.μ., στο Δημοτικό Πάρκο ΣΠΚ. Θα μιλήσει ο Νίκος Καραθανασόπουλος, μέλος της ΕΠ Πελοποννήσου του ΚΚΕ και βουλευτής του Κόμματος.

Κόρινθος, 8 μ.μ., στο Φλοίσβο. Θα μιλήσει η Ειρήνη Κρανιά, μέλος του ΚΣ της ΚΝΕ.

Καλαμάτα, στο Πάρκο Λιμενικού. Σήμερα θα μιλήσει ο Νίκος Σοφιανός, μέλος της Γραμματείας της ΚΕ του ΚΚΕ και θα χαιρετίσει ο Θοδωρής Μπολέτης, γραμματέας του ΝΣ Μεσσηνίας της ΚΝΕ. Αύριο θα δώσουν συναυλία οι Λάκης Παπαδόπουλος, Γιάννης Γιοκαρίνης και «15:50». Επίσης, το πρόγραμμα περιλαμβάνει συναυλίες, βιβλιοπαρουσιάσεις, βιντεοπροβολές κ.ά.

Μυτιλήνη, στο Κάστρο (8.30 μ.μ.) με θέμα «Ανάπτυξη για ποιον; Για το κεφάλαιο ή για το λαό;». Αύριο θα μιλήσει ο Γιάννης Γκιόκας, μέλος του Γραφείου του ΚΣ της ΚΝΕ και βουλευτής του ΚΚΕ. Επίσης, όλο το διήμερο γίνονται συναυλίες, βιβλιοπαρουσιάσεις, θεατρικά, ντοκιμαντέρ.

Αγρίνιο, στο δημοτικό πάρκο (8 μ.μ.). Αύριο θα μιλήσει ο Γιάννης Πρωτούλης, Γραμματέας του ΚΣ της ΚΝΕ και βουλευτής του ΚΚΕ. Επίσης, αγώνες και επιδείξεις σκάκι, συναυλίες, βιντεοπροβολές, αφιερώματα (στον Αγρινιώτη ποιητή Κωνσταντίνο Χατζόπουλο, στον Νίκο Καββαδία και στο καπνεργατικό κίνημα της περιοχής).

Σήμερα και αύριο Κυριακή

Κέρκυρα στην Πάνω Πλατεία (8.30 μ.μ.). Την Κυριακή θα μιλήσει ο Γιάννης Πρωτούλης, Γραμματέας του ΚΣ της ΚΝΕ και βουλευτής του ΚΚΕ. Ολόκληρο το διήμερο το πρόγραμμα περιλαμβάνει συναυλίες, θεατρικά και βιντεοπροβολές.

Αρτα, στην πλατεία Σκουφά. Αύριο θα μιλήσει ο Κώστας Κωτσαντής, μέλος του Γραφείου Περιοχής ΒΔ Ελλάδας του ΚΚΕ. Την Κυριακή θα μιλήσει ο Αγγελος Τσουραπάς, μέλος του Γραφείου του ΚΣ της ΚΝΕ και θα ακολουθήσει συναυλία του Χρήστου Θηβαίου.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ