Σάββατο 13 Σεπτέμβρη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 29
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΔΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ Μ. ΦΙΛΟΠΟΥΛΟΥ
Οι συγγενείς κατονομάζουν τον δράστη

Ως δράστη έναν από τους 27 κατηγορούμενους κατονόμασαν χτες ο πατέρας και ο αδελφός του δολοφονηθέντος Μιχ. Φιλόπουλου στα επεισόδια της 29ης του Μάρτη 2007 στη λεωφόρο Λαυρίου στην Παιανία. Ο Α. Φιλόπουλος, πατέρας, και ο Χρ. Φιλόπουλος, αδελφός του 25χρονου δολοφονηθέντος οπαδού του Παναθηναϊκού, κατέθεσαν ενώπιον του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων ότι έμαθαν πως επτά από τους κατηγορούμενους συμμετείχαν στα επεισόδια και μάλιστα ένας από αυτούς «καμάρωνε πως σκότωσε τον Μιχάλη»!

Ο Α. Φιλόπουλος ανέφερε στο δικαστήριο ότι ο εν λόγω κατηγορούμενος, τον οποίο υπέδειξε, ήταν ο μόνος που γνώριζε τον γιο του και ότι το θύμα τη μέρα των επεισοδίων δε φορούσε τίποτα που να προδίδει πως ήταν οπαδός του Παναθηναϊκού.

Επίσης, ο Χρ. Φιλόπουλος, αδερφός του θύματος, κατέθεσε ότι άκουσε πως γύρω στους 500 οπαδούς του Ολυμπιακού είχαν πάει στη λεωφόρο Λαυρίου προετοιμασμένοι για να προκαλέσουν επεισόδια με τους οπαδούς του Παναθηναϊκού, οι οποίοι θα πήγαιναν να παρακολουθήσουν τον αγώνα βόλεϊ γυναικών.

Στο μεταξύ, από χτες στη διάθεση του δικαστηρίου βρίσκονται τα αποτελέσματα πραγματογνωμοσύνης του Εγκληματικού Τμήματος της Ασφάλειας, που έγινε με βάση βίντεο, το οποίο τραβήχτηκε από κινητό τηλέφωνο κατά τα επεισόδια μεταξύ των οπαδών Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού. Οπως υποστήριξε ο συνήγορος Πολιτικής Αγωγής Θ. Σοφός, μια από τις φωνές που ακούγονται στο βίντεο ταυτοποιήθηκε με τη φωνή ενός από τους κατηγορούμενους.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ