Σάββατο 13 Σεπτέμβρη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 29
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ
Κόντρα «Δικεφάλων»

Το αυριανό ντέρμπι ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και ΑΕΚ ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκα. Οι «δικέφαλοι» θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους στην Τούμπα και τόσο ο Γιώργος Δώνης όσο και ο Φερνάντο Σάντος είναι αισιόδοξοι ότι θα πάρουν ο καθένας για την ομάδα του το θετικό αποτέλεσμα.

Η αυλαία της αγωνιστικής ξεκινάει σήμερα με 4 αναμετρήσεις. Ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην Ξάνθη κόντρα στη Σκόντα όμως τα ευχάριστα για τον Ερνέστο Βαλβέρδε είναι ότι θα έχει στη διάθεσή του τον Λουτσιάνο Γκαλέτι που ξεπέρασε τον τραυματισμό του.

Ο Παναθηναϊκός, μετά την ήττα της πρεμιέρας από την ΑΕΚ, θέλει τους βαθμούς της νίκης στο ΟΑΚΑ απέναντι στο νεοφώτιστο Πανθρακικό. Το πρόγραμμα κλείνουν τα ματς Ηρακλή-ΟΦΗ και Πανσερραϊκού-Πανιωνίου.

Η αγωνιστική ολοκληρώνεται αύριο με άλλα τρία παιχνίδια. Στη Λιβαδειά η τοπική ομάδα θα φιλοξενήσει τον Θρασύβουλο, ο Αστέρας Τρίπολης τη Λάρισα και ο Εργοτέλης στην Κρήτη τον Αρη.

ΣΗΜΕΡΑ 13 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ: ΗΡΑΚΛΗΣ-ΟΦΗ (16:45/NOVA) SKODA ΞΑΝΘΗ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (16:45/NET) ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ (19:00/NET) ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ-ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (21:15/Alpha).

ΑΥΡΙΟ 14 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ: ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ-ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ 17:00, ΑΣΤ. ΤΡΙΠΟΛΗΣ-ΛΑΡΙΣΑ (19:00/NET), ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ-ΑΡΗΣ (19:00/NOVA ΠΑΟΚ-ΑΕΚ (21:15/NOVA).

  • Στην πρεμιέρα της Β' Εθνικής το πρόγραμμα είναι: Καβάλα - Κέρκυρα (σήμερα), Αναγέννηση Καρδίτσας - Αγροτικός Αστέρας, Εθνικός - Ιωνικός, Ατρόμητος - Βέροια, Καστοριά - Καλλιθέα, Εθνικός Αστέρας - Καλαμαριά, Γιάννενα - Ηλυσιακός, Καλαμάτα - Διαγόρας, Πιερικός - Ολυμπιακός Βόλου.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ