Σάββατο 13 Σεπτέμβρη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 29
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΥΠΟΘΕΣΗ ΝΤΟΠΙΝΓΚ
Κατέθεσε ο Κυριακού

Για μιάμισι ώρα κατέθετε χτες στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κ. Σιμιτζόγλου που ερευνά την υπόθεση ντόπινγκ των Ελλήνων αθλητών στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνου ο πρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής Μ. Κυριακού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Μ. Κυριακού φέρεται να κατέθεσε ότι οι δύο αθλητές Φ. Χαλκιά και Τ. Γκούσης αποκλείεται να μη γνώριζαν για τις ουσίες που έπαιρναν. Αντίθετα, για τον προπονητή Γ. Παναγιωτόπουλο, ο πρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής ήταν επιφυλακτικός καταθέτοντας ότι δεν ξέρει αν γνώριζε για τις ουσίες των αθλητών.

Εξερχόμενος από το γραφείο του εισαγγελέα ο Μ. Κυριακού δήλωσε ότι κατέθεσε όσα γνώριζε για την υπόθεση ντόπινγκ, ενώ αναφέρθηκε και στο νέο νομοσχέδιο, για το οποίο είπε ότι θα είναι πιο αποτελεσματικό, προσθέτοντας ότι το ντόπινγκ δε θέλει ποινή, αλλά παιδεία. Τις επόμενες μέρες αναμένεται να περάσουν από το γραφείο του εισαγγελέα για να καταθέσουν με την ιδιότητα του υπόπτου, οι δύο αθλητές Φ. Χαλκιά και Τ. Γκούσης, καθώς και ο προπονητής τους Γ. Παναγιωτόπουλος.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ