Τρίτη 16 Σεπτέμβρη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 30
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ ΑΘΗΝΑΣ
Ολοκληρώνονται οι συνελεύσεις των Παραρτημάτων

Από 6 έως 31 Οκτώβρη οι εκλογές

Με την ολοκλήρωση των Γενικών Συνελεύσεων των παραρτημάτων και το καθημερινό «όργωμα» τόπων δουλειάς, συνεχίζονται οι προετοιμασίες για την επιτυχία των εκλογών στο Συνδικάτο Οικοδόμων Αθήνας. Οι αρχαιρεσίες στο Συνδικάτο Οικοδόμων θα πραγματοποιηθούν από τις 6 μέχρι τις 31 Οκτώβρη, καθημερινά Δευτέρα - Σάββατο στα κατά τόπους παραρτήματα, από τις 5μ.μ. μέχρι τις 9 μ.μ. και τις Κυριακές, από τις 10 π.μ. μέχρι τις 2 μ.μ. Κάλπες θα στηθούν και στους τόπους δουλειάς.

«Πάνε να μας χωρίσουν, για να περνάνε πιο εύκολα τα σχέδιά τους. Εμείς όμως πρέπει να 'μαστε ενωμένοι... Να δώσουμε ειδικό βάρος στη νεολαία, στους μετανάστες συναδέλφους, να πείσουμε γιατί ο ατομισμός δεν είναι λύση. Ο,τι κερδίσαμε, το κερδίσαμε με την ενότητα και την πάλη...». Τα παραπάνω σημειώθηκαν - μεταξύ άλλων - την περασμένη Κυριακή, στη Γενική Συνέλευση του Παραρτήματος Δάφνης-Μπραχαμίου - Αλίμου. «Η Γενική Συνέλευση μας βρίσκει μέσα σε μια "μπόρα" επιθέσεων. Πάμε στη δουλειά και σκεφτόμαστε: θα 'χουμε αύριο μεροκάματο;» «Αντίπαλός μας είναι η εργοδοσία και η πολιτική του κεφαλαίου...»

Η συζήτηση κατέγραψε την ανάγκη να οργανωθεί καλύτερα η παρέμβαση με σημείο αναφοράς τον τόπο δουλειάς, να δοθεί προτεραιότητα στη συσπείρωση και τη δραστηριοποίηση των μεταναστών συναδέλφων, να σταθεροποιηθούν οι προσπάθειες αγωνιστικού συντονισμού και με άλλους φορείς του μαζικού κινήματος, για όλα τα προβλήματα της εργατικής και λαϊκής οικογένειας.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ