Τρίτη 16 Σεπτέμβρη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 18
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ
Στην ίδια αντιλαϊκή ρότα

Με αιχμές, συνοπτικές διαδικασίες, αλλά και τη διαβεβαίωση προς τους εφοπλιστές και τις πολυεθνικές ότι θα συνεχιστεί απαρέγκλιτα η διαδικασία ιδιωτικοποίησης των λιμανιών της χώρας και η λήψη φιλοεφοπλιστικών μέτρων συνθλίβοντας παραπέρα δικαιώματα και κατακτήσεις των ναυτεργατών, έγινε χτες το μεσημέρι η τελετή παράδοσης παραλαβής στο υπουργείο Εμπορικής Ναυτιλίας.

Ο απερχόμενος υπουργός Γ. Βουλγαράκης αφού αναμάσησε τα περί σχεδίων για την πολιτική του εξόντωση, σχέδια που θα αποκαλυφθούν σύντομα, δήλωσε υπερήφανος για τη διαδικασία παραχώρησης των Σταθμών Εμπορευματοκιβωτίων στα μονοπώλια, για την αύξηση των επιδοτήσεων στους ακτοπλόους εφοπλιστές για να έχουν εν πλω τα σαπάκια τους, αλλά και «βαθιά δικαιωμένος γιατί και στα τρία υπουργεία που είχα την τιμή να θητεύσω - όπως είπε - έδωσα σαφή δείγματα γραφής έργου, διαφάνειας και αποτελεσματικότητας»...

Ο νέος υπουργός Αν. Παπαληγούρας, χαρακτήρισε επιτυχημένη τη θητεία του Γ. Βουλγαράκη, ανέφερε ως παράδειγμα το ξεπούλημα των λιμανιών και έκανε σαφές σε όλους τους τόνους ότι «οι προσπάθειες» του προκατόχου του θα συνεχιστούν.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ