Τρίτη 16 Σεπτέμβρη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 24
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΛΑ.Ο.Σ.
Ψάχνεται να κυβερνήσει...

Συνεχίζει να «ψήνει» τη συνεργασία του με το δικομματισμό ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. Γ. Καρατζαφέρης. Ερωτηθείς σχετικά (στο ραδιοφωνικό σταθμό «Real fm»), χαρακτήρισε ως «διαθέσιμο παρτενέρ» τη ΝΔ, προσθέτοντας ότι υπάρχουν «δίοδοι» συνεργασίας.

Βέβαια, έκανε κάπως τον «δύσκολο», λέγοντας ότι πρέπει πρώτα η ΝΔ να «αυτοκαθαρθεί» και τότε μόνο «υπάρχουν περιθώρια για να γίνει κουβέντα». Ωστόσο, περιόρισε τις όποιες επιφυλάξεις του στο πρόσωπο του υπουργού Επικρατείας. Οτι «με σύστημα Ρουσόπουλου δεν μπορούμε να πάμε μπροστά» και ότι «άμα φύγει ο Ρουσόπουλος τότε δημιουργείται μία συνθήκη καθαρού περιβάλλοντος».

Εξάλλου, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό «ALPHA TV» δήλωσε «συμμέτοχος στις αγωνίες» της ΝΔ. Οτι «μπορεί βέβαια τώρα να έχω ένα κόμμα δικό μου. Η παράταξη σήμερα έχει 2 κόμματα. Ενα μεγαλύτερο και ένα μικρότερο. Είμαι συμμέτοχος λοιπόν σε αυτές τις αγωνίες που διακατέχουν τη βάση της ΝΔ. Η βάση της ΝΔ αδικείται από κάποιους πρωταγωνιστές. Αδικείται ο ίδιος ο Καραμανλής που επέτρεψε να είναι όμηρος κάποιων πραγμάτων. Πιστεύω λοιπόν ότι αν απελευθερωθεί ο Καραμανλής από την ομηρία αυτή, εάν η βάση της ΝΔ αισθανθεί ότι επιτέλους επέρχεται κάθαρση σε όλους αυτούς που μολύνουν τις ιδέες, τις σκέψεις, τότε θα μπορούσε κάτω από συνθήκες που θα επέβαλαν οι κάλπες να υπάρξει ένας διάλογος».

Επιτέθηκε εκ νέου στον Ρουσόπουλο λέγοντας ότι «δημιουργεί συνθήκες αποπνικτικές για τη βάση της ΝΔ», και της ξανάδωσε εξετάσεις αναφέροντας ότι «δεν μπορεί λοιπόν η ΝΔ, η βάση της ΝΔ που κουράστηκε 20 χρόνια να πετάξει το ΠΑΣΟΚ από πάνω της να έρχεται σήμερα κατηγορούμενη στη συνείδηση της κοινής γνώμης, γιατί ο κ. Ρουσόπουλος έχει καταληφθεί από άκρατο πλουτισμό».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ