Πέμπτη 25 Σεπτέμβρη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 11
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δραστηριότητες ΚΟ του ΚΚΕ
Σήμερα Πέμπτη

-- Στις 8 μ.μ., στον Σταυρό της Καρδίτσας, για τον «Καποδίστρια 2», θα μιλήσει ο Χρ. Τέγος, στέλεχος του ΚΚΕ.

-- Στις 10.30 π.μ. στο ειδικό σχολείο «ΡΟΖΑ ΙΜΒΡΙΩΤΗ» θα περιοδεύσει αντιπροσωπεία του ΚΚΕ, με επικεφαλής τη βουλευτή του Κόμματος Λίλα Καφαντάρη. Στις 12 μ. η ίδια αντιπροσωπεία θα επισκεφτεί τα ειδικά δημοτικά σχολεία της ΕΛΕΠΑΠ στο Παγκράτι.

-- Αντιπροσωπεία του ΚΚΕ, με επικεφαλής τη βουλευτή Εύα Μελά, θα επισκεφθεί στις 9.30 π.μ. το ΕΕΕΕΚ Αγίου Δημητρίου, στις 10 π.μ. το Ειδικό ΤΕΕ Αγίου Δημητρίου και στις 11.30 π.μ. το Ειδικό Δημοτικό σχολείο Αγίου Δημητρίου.

-- Η ΚΟ Θήβας του ΚΚΕ διοργανώνει, στις 8.30 μ.μ., στην κεντρική πλατεία της Θήβας, με θέμα τις πολιτικές εξελίξεις και τις θέσεις του ΚΚΕ και ομιλήτρια την Λ. Κανέλλη, βουλευτή του Κόμματος.

-- Στις 7 π.μ. στο Αμαξοστάσιο του Δήμου Λάρισας, θα μιλήσει ο Τ. Τσιαπλές, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Στις 7 π.μ. στη Λάρισα στο κατάστημα του ΟΤΕ (Σαρίμβεη), θα μιλήσει ο Τ. Τσιόγκας, μέλος της ΝΕ Λάρισας του ΚΚΕ.

-- Στις 7 π.μ. στη ΔΕΗ (Οδός Καρδίτσας), θα μιλήσει η Μαρία Γαβαλά, μέλος της ΝΕ Λάρισας του ΚΚΕ.

-- Στις 7 π.μ. στο Φυτώριο του Δήμου Λάρισας, θα μιλήσει ο Γ. Λαμπρούλης, μέλος της ΝΕ Λάρισας του ΚΚΕ.

-- Στις 8 μ.μ. στο χωριό Βλαχογιάννη, για τις θέσεις του ΚΚΕ για τον «Καποδίστρια 2», θα μιλήσει ο Γ. Λαμπρούλης, μέλος της ΝΕ Λάρισας του ΚΚΕ.

-- Ο βουλευτής του ΚΚΕ Νίκος Μωραΐτης θα μιλήσει στις 8 μ.μ. σε συγκέντρωση αγροτοκτηνοτρόφων στο Γούμερο του Δήμου Ωλένης, στην Ηλεία. Νωρίτερα, στις 6.30 μ.μ. θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου στα γραφεία της ΝΕ Ηλείας, παρουσιάζοντας τις θέσεις του ΚΚΕ για το αγροτικό ζήτημα.

Αύριο Παρασκευή

-- Η Αχτίδα Υπαίθρου Αχαΐας του ΚΚΕ καλεί σε συγκέντρωση στις 8 μ.μ., στην πλατεία Λαύρας, στο Αίγιο. Θα μιλήσει ο Διονύσης Αρβανιτάκης, γραμματέας της ΝΕ Αχαΐας και μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Στις 11 π.μ., περιοδεία στο Γενικό Νοσοκομείο Αγρινίου θα πραγματοποιήσει κλιμάκιο της ΝΕ Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ, με επικεφαλής τον Ν. Μωραΐτη, βουλευτή του ΚΚΕ.

Το Σάββατο 27/9

-- Σύσκεψη με αιχμή τα αγροτικά ζητήματα και τις θέσεις του ΚΚΕ πραγματοποιεί η ΝΕ Πρέβεζας του ΚΚΕ, στις 11 π.μ. στην αίθουσα του δημαρχείου στο Κανελλάκι, με ομιλητή τον Ν. Μωραΐτη, βουλευτή του Κόμματος.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ