Σάββατο 11 Οχτώβρη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 18
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΜΙΚΡΕΣ - ΜΙΚΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΚΛΕΙΝΕΙ ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΔΟΥ: Κλειστή στην κυκλοφορία θα παραμείνει η εθνική οδός, καθώς και οι παράδρομοί της από το 430ό χιλιόμετρο (Κόμβος Εφέσου) έως το 436ο χιλιόμετρο (Νότιος Κόμβος Κατερίνης) την Κυριακή το βράδυ από τις 8.30' έως τις 9.30'. Σύμφωνα με ανακοίνωση του ιδιωτικού ομίλου «Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου ΑΕ», το κλείσιμο της εθνικής οδού γίνεται λόγω της εκτέλεσης εργασιών αναβάθμισης του υφιστάμενου τμήματος του αυτοκινητοδρόμου.

ΑΛΛΑΓΕΣ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΩΝ: Για δύο ώρες, από τις 9 έως τις 11 π.μ. θα τροποποιηθούν αύριο Κυριακή τα δρομολόγια των αστικών λεωφορείων, των τρόλεϊ και του τραμ στο ευρύτερο κέντρο της πρωτεύουσας, λόγω του ποδηλατικού γύρου της Αθήνας. Τα δρομολόγια των συγκοινωνιακών μέσων θα εκτελούνται στα όρια του ποδηλατικού γύρου, ο οποίος θα ακολουθήσει τη διαδρομή: Καλλιμάρμαρο, Βασ. Κωνσταντίνου, Βασ. Σοφίας, Λ. Αλεξάνδρας, Πατησίων, Αιόλου, Σταδίου, Πλ. Συντάγματος, Φιλελλήνων, Ζάππειο.

ΠΟΙΝΙΚΕΣ ΔΙΩΞΕΙΣ κατά παντός υπευθύνου άσκησε χθες η Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, σχετικά με την υπόθεση υπεξαίρεσης μεγάλων ποσοτήτων πετρελαίου, η οποία αποκαλύφθηκε στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ), ύστερα από Ενορκη Διοικητική Εξέταση που διενεργήθηκε με εντολή της πρυτανείας.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ