Σάββατο 11 Οχτώβρη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 18
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Ο «ανεξάρτητος» του Ελληνικού

Επιστολή στο «Ρ» έστειλε το Γραφείο Τύπου του Δήμου Ελληνικού, με αφορμή ρεπορτάζ της εφημερίδας μας για τα Κέντρα Πρόληψης με τίτλο «Απαιτούνται ριζικές λύσεις», στο οποίο δίπλα στο όνομα του δημάρχου Ελληνικού Χρήστου Κορτζίδη σε παρένθεση υπήρχε η λέξη (ΣΥΝ), εννοώντας βέβαια ότι ο δήμαρχος έχει τη στήριξη του συγκεκριμένου κόμματος.

Ομως, το δελτίο Τύπου του Δήμου Ελληνικού προς το «Ρ» γράφει: «Γνωρίζετε βέβαια ότι ο δήμαρχος Ελληνικού Χρ. Κορτζίδης εκλέχτηκε ως ανεξάρτητος δήμαρχος και σε καμία περίπτωση ως εκπρόσωπος του ΣΥΝ. Παρακαλούμε να διορθώσετε το λάθος σε εμφανές σημείο στην αυριανή έκδοσή σας».

Πράγματι, κάναμε λάθος. Κι επειδή η δική μας πληροφόρηση είναι ανακριβής, παραθέτουμε στους αναγνώστες μας για να ενημερωθούν σωστά, πώς χαρακτηρίζει η εφημερίδα του ΣΥΝ, η «ΑΥΓΗ», τον Χρήστο Κορτζίδη.

Σε ρεπορτάζ της «ΑΥΓΗΣ» στις 15 Οκτώβρη 2006 (ημέρα των δημοτικών εκλογών) με τίτλο: «Δημοτικές και νομαρχιακές εκλογές 2006. Οι συνδυασμοί που στηρίζει ο ΣΥΝ» αναγράφεται στο σχετικό πίνακα και ο Χρήστος Κορτζίδης με το συνδυασμό του.

Σε ρεπορτάζ της «ΑΥΓΗΣ» στις 22 Οκτώβρη 2006 (ημέρα του Β' γύρου των εκλογών) με τίτλο: «ΣΥΝ: Μάχη για Ν. Σμύρνη, Καισαριανή, Ελληνικό, Ν. Φιλαδέλφεια, Λιβαδειά και Πρέβεζα», υπάρχει φωτογραφία του Χρ. Κορτζίδη και σχετικό ρεπορτάζ.

Σε πρωτοσέλιδο κείμενο της «ΑΥΓΗΣ» στις 24 Οκτώβρη 2006 υπάρχει τίτλος: «Σημαντικές νίκες σε 7 δήμους» ανάμεσά τους και ο Δήμος Ελληνικού με τον Χρήστο Κορτζίδη.

Τόσο «ανεξάρτητος» είναι ο δήμαρχος...


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ