Σάββατο 11 Οχτώβρη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 18
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Εκδηλώσεις αντιστασιακών

-- Η ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ Κερατσινίου διοργανώνει, αύριο Κυριακή 12 Οκτώβρη και ώρα 11 π.μ., στο Μνημείο έξω από την Ηλεκτρική, εκδήλωση τιμής και μνήμης για τους πεσόντες αγωνιστές στη Μάχη της Ηλεκτρικής. Θα προηγηθεί συγκέντρωση στην πλατεία Δημαρχείου στις 10 π.μ. και θα ακολουθήσει πορεία προς το Μνημείο.

-- Η ΠΕΣΑΘΕΑ πραγματοποιεί τριήμερη εκδρομή - προσκύνημα στην Πελοπόννησο, στην περιοχή Λεωνιδίου Κυνουρίας. Θα γίνουν επισκέψεις σε τοποθεσίες όπου δόθηκαν νικηφόρες μάχες από το ΔΣΕ. Αναχώρηση από το παλιό Δημαρχείο (οδός Αθηνάς) ώρα 7.30 π.μ. την Παρασκευή 17/10/2008 (για τα μέλη της Ενωσης η μετακίνηση είναι δωρεάν).

Συνδιάσκεψη της ΠΕΕΠΠ

Σήμερα Σάββατο 11 Οκτώβρη 2008, ώρα 10 π.μ., πραγματοποιείται στην αίθουσα του Εκλογικού Κέντρου του ΚΚΕ, οδός Θεμιστοκλέους 2 και Πανεπιστημίου, Ομόνοια, η 11η Συνδιάσκεψη της Πανελλήνιας Ενωσης Επαναπατρισθέντων Πολιτικών Προσφύγων (ΠΕΕΠΠ).

Εκλογές στην ΠΕΚΑΜ

Την Τετάρτη 15.10.08, τις ώρες 10 π.μ. έως 6 μ.μ., πραγματοποιούνται οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη του νέου ΔΣ και Εξελεγκτικής Επιτροπής της Πανελλήνιας Ενωσης Κρατουμένων Αγωνιστών Μακρονήσου (ΠΕΚΑΜ). Οι αρχαιρεσίες θα διεξαχθούν στην αίθουσα Λογιστών Αθήνας (Κάνιγγος 27, 5ος όροφος).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ