Σάββατο 11 Οχτώβρη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 19
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΓΡΑΦΕΙΑ ΚΤΗΜΑΤΟΓΡΑΦΗΣΗΣ
Επεκτείνεται το ωράριο

Την επέκταση του ωραρίου λειτουργίας σε 20 ακόμα Γραφεία Κτηματογράφησης έως τη λήξη της προθεσμίας υποβολής δηλώσεων, δηλαδή έως τις 31 Οκτώβρη, ανακοίνωσε χτες η «Κτηματολόγιο ΑΕ», καθώς άρχισαν και πάλι να εμφανίζονται οι ουρές και η ταλαιπωρία του λαού, σαν να μην έφτανε το «χαράτσι» που υποχρεώνεται να πληρώνει. Παράλληλα, αποφασίστηκε τις Κυριακές 19 και 26 Οκτώβρη όλα τα Γραφεία Κτηματογράφησης να παραμείνουν ανοιχτά από τις 8.30 το πρωί έως τις 15.30 το μεσημέρι.

Ειδικότερα, η επέκταση του ωραρίου λειτουργίας από τις 8 το πρωί έως τις 8 το βράδυ καθημερινά (Δευτέρα έως Παρασκευή) θα ισχύσει σε 15 ακόμα Γραφεία Κτηματογράφησης στο Ν. Αττικής που εξυπηρετούν συνολικά τους ακόλουθους 23 Δήμους: Αιγάλεω, Ν. Ιωνίας, Χαϊδαρίου, Περιστερίου, Αχαρνών, Παλλήνης, Ραφήνας, Ηλιούπολης, Ελληνικού (Γλυφάδα, Αλιμος, Ελληνικό, Αργυρούπολη, Βάρη, Βούλα, Βουλιαγμένη), Μαρκοπούλου,, Ανω Λιοσίων, Πάρκου Αντώνη Τρίτση (Ιλιο, Πετρούπολη, Αγ. Ανάργυροι, Καματερό), Κηφισιάς, Κορωπίου.

Στην υπόλοιπη Ελλάδα προστίθενται στη 12ωρη λειτουργία τα Γραφεία Κτηματογράφησης Αλεξανδρούπολης, Ξάνθης, Δράμας, Κιλκίς και Πολυγύρου.

  • Την παράταση της προθεσμίας υποβολής δηλώσεων στο Κτηματολόγιο μέχρι τέλος του έτους, ζητά ο Δικηγορικός Σύλλογος Πειραιά, με επιστολή που απέστειλε στον υπουργό ΠΕΧΩΔΕ Γ. Σουφλιά και τον πρόεδρο της «Κτηματολόγιο ΑΕ».

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ