Τετάρτη 15 Οχτώβρη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 37
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΜΠΑΣΚΕΤ
Μετωπική με τον ΕΣΑΚΕ

Δριμύ «κατηγορώ» κατά του ΕΣΑΚΕ και συγκεκριμένα κατά του προέδρου του Βασίλη Οικονομίδη, εξαπέλυσε με ανακοίνωσή της η ΚΑΕ Ολυμπιακός με αφορμή τα όσα συμβαίνουν στο πρωτάθλημα της Α1. Οι «ερυθρόλευκοι» κατηγορούν τον πρόεδρο της ελληνικής Λίγκας κυρίως για τους χειρισμούς του σχετικά με τη χορηγία του ΟΠΑΠ, αλλά και για την κατάσταση με την Καβάλα, η οποία δεν πληροί τις προδιαγραφές για να αγωνίζεται στην Α1, όπως και για αδιαφορία στη συνεργασία με τις ομάδες στα προβλήματα σε ευρωπαϊκό επίπεδο. Οσον αφορά στο πρώτο θέμα, ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ κατηγορείται από την ΚΑΕ Ολυμπιακός για προσωπικές ενέργειες, την ώρα που οι συζητήσεις των διοικούντων των ομάδων με τον ΟΠΑΠ συνεχίζονταν, ενώ για το δεύτερο θέμα οι κατηγορίες αφορούν ολιγωρία και απερισκεψία που, όπως αναφέρει η ανακοίνωση, αμαυρώνουν την εικόνα του πρωταθλήματος της Α1 διεθνώς.

  • Ολοκληρώνεται σήμερα η 1η αγωνιστική του φετινού πρωταθλήματος με τη διεξαγωγή του αγώνα ΠΑΟΚ - Πανιωνίου (18.30, ΣΟΥΠΕΡΣΠΟΡΤ).
  • Σήμερα αναμένεται να ξεκαθαρίσει το τοπίο σχετικά με τη συμμετοχή της Καβάλας στην Α1, αφού είναι προγραμματισμένη η συνεδρίαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού, που θα εξετάσει εκ νέου το φάκελο της ομάδας και τις προϋποθέσεις συμμετοχής της στο πρωτάθλημα.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ