Τετάρτη 15 Οχτώβρη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 32
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΜΙΚΡΕΣ - ΜΙΚΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΛΕΓΧΟΙ ΣΕ ΚΥΛΙΚΕΙΑ: Το 45% των σχολικών κυλικείων που έλεγξαν οι αρμόδιες υπηρεσίες της Νομαρχίας Αθηνών πωλούν μη επιτρεπόμενα είδη, διατηρούν φθαρμένο εξοπλισμό και εγκαταστάσεις, χρησιμοποιούν βρόμικο ρουχισμό και έχουν εκκρεμότητες με την άδεια λειτουργίας τους. Στα κυλικεία αυτά, 423 σε σύνολο 940 που ελέγχθηκαν, έγιναν συστάσεις. Σε 26 περιπτώσεις κατατέθηκαν μηνυτήριες αναφορές στον εισαγγελέα, γιατί διέθεταν μη επιτρεπόμενα είδη και δεν είχαν αναρτημένους τιμοκαταλόγους.

ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ πραγματοποιεί αύριο το πολιτικό προσωπικό που υπηρετεί στην Αστυνομία και την Πυροσβεστική από τις 11 το πρωί μέχρι το τέλος του ωραρίου, καθώς και συγκέντρωση, στις 12 το μεσημέρι, στην είσοδο του υπουργείου Εσωτερικών. Αίτημα των εργαζομένων είναι η καταβολή του επιδόματος ειδικών συνθηκών. Σύμφωνα με δελτίο Τύπου της Ομοσπονδίας τους στο πολιτικό προσωπικό της ΕΛΑΣ και του ΠΣ δε χορηγείται κανένα επίδομα σε αντίθεση με ό,τι ισχύει για τους άλλους δημόσιους υπάλληλους.

ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟ ΥΠΕΧΩΔΕ: Περίπου 20 άτομα, λίγα λεπτά μετά τις 12.30 το μεσημέρι χτες, επιτέθηκαν με πέτρες και ξύλα στο παράρτημα του ΥΠΕΧΩΔΕ, που βρίσκεται στην οδό Παναγή Τσαλδάρη, στην Καλλιθέα, καταστρέφοντας την τζαμαρία του κτιρίου ενώ προξένησαν και ζημιές σε τέσσερα αυτοκίνητα τα οποία ήταν σταθμευμένα μπροστά από το κτίριο.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ