Τετάρτη 15 Οχτώβρη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΔΙΕΘΝΗ
Ο γγ της Ενωσης Δημοκρατικών Δικηγορών Κολομβίας στη χώρα μας

Προσκεκλημένος από την Ελληνική Επιτροπή Διεθνούς Δημοκρατικής Αλληλεγγύης (ΕΕΔΔΑ), βρίσκεται στη χώρα ο Μιγκέλ Γκονσάλες, γενικός γραμματέας της Ενωσης Δημοκρατικών Δικηγόρων Κολομβίας. Ο αγωνιστής από την Κολομβία θα συμμετάσχει σε εκδηλώσεις αλληλεγγύης και θα έχει επαφές με πολλούς φορείς, όπου θα παρουσιάσει το ζήτημα της κατάφωρης παραβίασης των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, που ασκεί η αντιδραστική κυβέρνηση Ουρίμπε, σε βάρος του λαϊκού κινήματος, διώκοντας αγωνιστές και ποινικοποιώντας τους αγώνες.

Σήμερα, θα συναντηθεί με αντιπροσωπεία του ΚΚΕ και στη συνέχεια θα έχει συναντήσεις με τον Δικηγορικό Σύλλογο της Αθήνας και το Ιδρυμα Μαραγκοπούλου για τα δικαιώματα του ανθρώπου.

Αύριο Πέμπτη, 16 Οκτώβρη, στις 11 το πρωί, θα έχει συνάντηση στον Πειραιά με τα ταξικά ναυτεργατικά σωματεία, στα γραφεία της Πανελλήνιας Ενωσης Μηχανικών Εμπορικού Ναυτικού.

Στις 7 το απόγευμα της ίδιας μέρας, θα μιλήσει στα γραφεία της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Λογιστών, Κάνιγγος 27, σε εκδήλωση της ΕΕΔΔΑ για την κατάσταση στην Κολομβία.

Την Παρασκευή, 17 Οκτώβρη, στις 7.30 μ.μ., στην αίθουσα συνελεύσεων, στο Εργατικό Κέντρο Λάρισας, θα μιλήσει σε εκδήλωση με θέμα «Οι εξελίξεις και η κατάσταση στη Λατινική Αμερική».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ