Πέμπτη 16 Οχτώβρη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 29
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΑΟ
Διαζύγιο με τον «Παπ»

Η καριέρα του Δημήτρη Παπαδόπουλου στον Παναθηναϊκό φτάνει στο τέλος της. Ο διεθνής επιθετικός συναντήθηκε με τον διευθυντή ποδοσφαίρου των «πράσινων», Κώστα Αντωνίου, προκειμένου να συζητηθεί η λύση του συμβολαίου του, που ολοκληρώνεται το ερχόμενο καλοκαίρι.

Η συνομιλία των δύο ανδρών έγινε σε πολύ καλό κλίμα και όλα δείχνουν ότι το συμβόλαιο του 27χρονου στράικερ θα λυθεί άμεσα και έτσι θα μπορεί το Γενάρη να μεταγραφεί σε ομάδα της αρεσκείας του. Ωστόσο, δεν αποκλείεται η «πράσινη» ΠΑΕ να του βάλει κάποιους όρους προκειμένου να μη συνεχίσει την καριέρα του σε ανταγωνιστικό σύλλογο.

Ο Παπαδόπουλος, που αποκτήθηκε από τον Παναθηναϊκό το καλοκαίρι του 2003, είναι εκτός πλάνων από την αρχή της περιόδου και είχε ειδοποιηθεί από τις πρώτες ημέρες της προετοιμασίας για το γεγονός ότι δεν υπολογίζεται. Εψαξε να βρει ομάδα, χωρίς να τα καταφέρει, κυρίως γιατί δε βρέθηκε κάποια που να τον ικανοποιεί οικονομικά.

Στο μεταξύ, σύμφωνα με δημοσίευμα της «A Bola», ο Παναθηναϊκός ενδιαφέρεται για την απόκτηση του 28χρονου κεντρικού αμυντικού της Σπόρτινγκ Λισαβόνας, Τονέλ. Οπως αναφέρουν οι Πορτογάλοι, για τον συμπατριώτη τους έχουν δείξει ενδιαφέρον και οι Λάτσιο, Ρέιντζερς.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ