Πέμπτη 16 Οχτώβρη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 1
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Χαρίζουν αμύθητο ΠΛΟΥΤΟ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ και τεράστια φτώχεια στο λαό

ΚΚΕ: Η εργατική τάξη, τα μικρομεσαία λαϊκά στρώματα πρέπει να συνειδητοποιήσουν πόσο μεγάλο είναι το ψέμα των κυβερνήσεων ΝΔ και ΠΑΣΟΚ ότι δεν υπάρχουν χρήματα για την κάλυψη των δικών τους αναγκών

  • Οι εργαζόμενοι και τα λαϊκά στρώματα δεν πρέπει να δεχτούν να πληρώσουν την κρατική χρηματοδότηση και στήριξη του τραπεζιτικού κεφαλαίου με το αμύθητο ποσό των 28 δισ. ευρώ, που αποφάσισε η κυβέρνηση και προτείνουν με άλλες μορφές τα άλλα κόμματα του «ευρωμονόδρομου».
  • Η εργατική τάξη, τα μικρομεσαία λαϊκά στρώματα πρέπει να απορρίψουν την πολιτική επιδομάτων φτώχειας. Να περάσουν στην αντεπίθεση, διεκδικώντας να αυξηθεί το εργατικό λαϊκό εισόδημα με αυξήσεις των μισθών και των συντάξεων. Κατάργηση του ΦΠΑ στα είδη λαϊκής κατανάλωσης και στα καύσιμα. Δημόσια και δωρεάν Υγεία, Παιδεία, Πρόνοια.
  • Μέτρα προστασίας των δανειοληπτών, κατάργηση του ανατοκισμού στεγαστικών, καταναλωτικών δανείων, απαγόρευση πλειστηριασμού κύριας και δευτερεύουσας κατοικίας. Πάγωμα όλων των δανείων των ανέργων. Απεγκλωβισμός τώρα από την πολιτική και την ιδεολογία των κομμάτων του κεφαλαίου και του «ευρωμονόδρομου». Λαϊκή συμμαχία με ισχυρό ΚΚΕ για την ανατροπή της αντιλαϊκής πολιτικής, για λαϊκή εξουσία και οικονομία.

ΣΕΛ.  12   -   13

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ