Πέμπτη 16 Οχτώβρη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 29
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΕΛΛΑΔΑ - ΕΛΒΕΤΙΑ 1-2
Στην κορυφή με άγχος

Το γκολ του Χαριστέα δε στάθηκε ικανό για νίκη της Ελλάδας

Eurokinissi

Το γκολ του Χαριστέα δε στάθηκε ικανό για νίκη της Ελλάδας
Εμπλεξαν τα πράγματα στον όμιλο της εθνικής μας στα προκριματικά του παγκοσμίου κυπέλλου μετά την ήττα χτες στο Στάδιο «Καραϊσκάκης» με 1-2 από την Ελβετία. Η ομάδα του Οτο Ρεχάγκελ παρέμεινε στην πρώτη θέση όμως έχει κοντά της στον πόντο το Ισραήλ (ήρθε 1-1 στη Λετονία) αλλά και την Ελβετία στους δυο μετά τη χτεσινή της επιτυχία στο Φάληρο. Το ματς δε διεκδικεί δάφνες ποιότητας αφού και οι δυο ομάδες προσπάθησαν για το αποτέλεσμα της νίκης. Στο πρώτο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι και κατάφεραν να μπουν με γκολ στα αποδυτήρια στο 42΄. Ο Μπεχράι ανατράπηκε άτσαλα από Τοροσίδη και Α. Παπαδόπουλο και έτσι ο Ισπανός διαιτητής έδειξε την άσπρη βούλα. Ο αρχηγός των ερυθρόλευκων Φράι με εύστοχο χτύπημα έδωσε το προβάδισμα παρά την καλή προσπάθεια του Χαλκιά.

Στην επανάληψη η Ελλάδα ανέβασε την απόδοσή της, πίεσε ψηλά τους Ελβετούς και κατάφερε να φέρει το ματς στα ίσα όταν στο 68΄ από σέντρα του Καραγκούνη ο Αγγελος Χαριστέας με αριστερό βολέ νίκησε τον Μπενάλιο. Ομως την τελευταία κουβέντα είχαν οι παίκτες του Οτμαρ Χίτζφελντ στο 77΄ όταν ο Ν' Κουφό αφού πέρασε και τον Χαλκιά με ψύχραιμο σουτ διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

ΕΛΛΑΔΑ: Χαλκιάς, Α. Παπαδόπουλος, Κυργιάκος (27΄ Πατσατζόγλου), Δέλλας, Σεϊταρίδης, Μπασινάς, Κατσουράνης, Τοροσίδης, Χαριστέας, Γκέκας (46΄ Λυμπερόπουλος), Σαμαράς (62΄ Καραγκούνης).

ΕΛΒΕΤΙΑ: Μπενάλιο, Λιχστάινερ, Γκρίχτινγκ, Εγκιμαν, Χούγκελ, Μπαρνέτα (33΄ Φερνάντεζ), Ιλνέρ, Ν' Κουφό, Μπεχράι, Σπίχερ, Φράι (75΄ Γιακίν).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ